* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvői trendek 2019-ben, dekorációk

Igyekeztünk összeállítani egy kis válogatást, amiben megtekinthetitek 2019 esküvői dekorációs új irányait, a plexitől a gyertyákon át, a menükártyáig.

Esküvői trendek 2019

The Finery

Elvékonyodó gyertyák

Esküvői gyertyák 2019, elvékonyodó

Kerry Patel Designs

Ahogy az előző cikkben utaltunk rá, 2019-ben egy picit visszatérünk az alapokhoz, vélhetőleg így lesz ez a gyertyákkal is és az elvékonyodó hosszú gyertyák újra a dekoráció főbb elemei lesznek, annak ellenére, hogy mostanában túl ódivatúnak éreztük őket. Ideálisak, ha magasabb formákat szeretnénk a dekorációban, remekül passzol a klasszikus fehérhez, a fémes aranyhoz, vagy akár egy gótikus esküvőre is.

Táblák, feliratok 

Retro fények esküvőn

www.weddingwire.com

Ami az esküvői táblákat illeti, nagyon sokat fejlődésen mentek keresztül. Kezdve a krétatáblától, a fa jelekig, mára megjelentek a neon jelek és a retró fényjelzések, valamint a betűtáblák.

A színek visszatérése

Élénk esküvői színek 2019

Milena Grace Photography

Ha picit unod a pasztelt, akkor 2019 a Te éved lesz, mert visszatérnek a harsányabb színek. Ahogy már írtunk róla a Pantone idén az élő korall-t választotta az év színének. Így a korall, és a narancs mellé, passzolni fog a smaragdzöld, a bordó és a mályva is. Legyetek merészek! :)

Organikus formák

Organikus virág formák

Winsome Floral

Míg 2018 a virágos karikák és a túlméretezett koszorúk éve volt, 2019-ben az absztrakt formák, szabadon folyó, organikus stílusú elrendezések fognak előtérbe kerülni, minél nagyobb méretekben. Falakon felkúszó virágok és szőlő, a bejáratok fölött ívelő zöld, és hatalmas függő virágos dekorációk.

Áttetsző anyagok

Akril vendégváró tábla

Vision Events

Az akril, a plexi töretlenül halad előre az anyaghasználatban, idén biztos, hogy rengetek kellékben, részletben megtalálható lesz. Legyen szó akár a menükártyáról, a székről, vagy az ültetőtáblát tartó állványról…
Az akril megfelelő használattal, remekül passzol a modern romantikus témákhoz, a fémes és a tükrös designhoz, vagy akár a fához is.

Luxus anyagok

Bársony szalag a terítéken

Sugar Rush Events

Az eddigi légiesebb anyaghasználat mellé be fog kúszni a bársony, a szőrme a kasmír és a vastagabb anyagok. A nehezebb szövetek egyébként is ideálisak az őszi és a téli esküvőknél, képzeljük csak el a székeknél, vagy akár kültéren, mint takaró. De a friss tavaszi, nyári hangulathoz is passzolnak, az asztali futóknál, vagy a meghívókon.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői dekoráció esküvő tervezés
Wedding Factory