* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Fények az éjszakában - variációk egy esküvő világítására

A virág-, és textildekoráción túl mindig kiemelkedően fontos hangulatteremtő kérdés a világítás egy esküvőn. Nyilván ezerfélét tudtok ti is felsorolni fejből, de szeretnék néhány konkrét ötletet is mutatni, amire lehet, hogy nem is gondoltatok még.. :) Nem is a különböző eszközökben van elásva az a bizonyos kutya, hanem azok kombinációibban, vagy éppen abban, hogy egy kültéri égősor izzóira például milyen kreatív kiegészítőket alkalmazunk.. Nézzétek csak:

Fénykert esküvői dekoráció

Isteni háncsgömböket, lampionokat és szalagokat lehet feldobni egy égősorra, a színek és formák variációja gyakorlatilag végtelen. Nem is beszélve Rubeus Hagrid lámpáiról, egyenesen Roxfortból, ezekből szerencsére nekünk is akad jó pár darab, imádom őket faágakról belógatni, vagy egy asztaldíszbe foglalni, elképesztő hangulatot árasztanak egy nyári éjszakán egy hatalmas gyertyával a közepükben.. :)

Ami tuti sláger évek óta, egy sima befőttes üveg, kavicsokkal kagylókkal, vagy csak egyszerűen magában, csipkére kötve, esetleg vízzel feltöltve úszógyertyával, kijelölve a lagziba vezető utat.. Ohh, romantische.. :)

Esküvői dekoráció világítás

Ami a legújabb, idei őrület, az egyedi világító betűsor, vagy doboz, kapásból van három megrendelésünk erre a szezonra ezekből a gyönyörűségekből. Nem olcsóak, de garantáltan egyediek és hihetetlenül vagányak.. Hogy tetszik nektek? :)

 

 

 

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

lámpás esküvői dekoráció gyertyás esküvői dekoráció érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory