* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Frissen pörkölt esküvői dekoráció barnával-sárgával..

Barbara és Attila esküvőjét a kávé hangulata, illata járta be, kérésük az volt, hogy az esküvői dekoráció barna-sárga színvilágú legyen, egyértelműen utalva a frissen pörkölt kis babszemek aromájára és színvilágára, mivel mindketten komoly kávéértők-, és rajongók.. Az asztaldíszeket csoportosan helyeztem el, ellentétben a hagyományosan megszokott egy asztal-egy asztaldísz típusú koncepciótól, így mindenhová a vázák köré ‘szórtuk’ szét a kis kávéscsészéket és bögréket, mécsestartónak és vázának egyaránt használva őket.

esküvői dekoráció
esküvői dekoráció
esküvői dekoráció

A damaszt szalvéták finom, sárga masnit kaptak, középen egy kávészemmel, a lenti képen jól látszik, milyen szellősen is fel lehet teríteni egy tíz személyes asztalt, anélkül, hogy akadályoznánk a társalgást, vagy a szemkontaktust a vendégek között.. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg párom fél a színes textilek használatától, pedig láthatjátok, milyen jól passzol ehhez a hangulathoz a barna kör abrosz..

kerekasztal teríték csokorral
asztali teríték

A hab a tortán a színes dupla székmasnik és a közel 340 szál, színes szalagokon belógatott szegfű volt, képzelhetitek, milyen illatorgia lengte be a termet ilyen mennyiségű virág és a frissen pörkölt kávé együttes hatására.. :)))

esküvői dekoráció
esküvői dekoráció lelógó virágok
esküvői dekoráció lelógó virágok

A főasztal környezetét ezekkel a szalagokkal és egyedi világítással emeltük ki a teremből, nem tagadom, alig bírtam magammal, fél órán át csak szimatoltam a levegőbe és élveztem a fantasztikus illatokat, látványt.. :)

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

sárga esküvői dekoráció sárga menyasszonyi csokor sárga esküvői asztaldísz
Wedding Factory