* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Hawaii esküvői dekoráció, orchideák és gyümölcsök tobzódásában

Egy hawaii esküvői dekorációról mindenkinek a rózsafüzérek és a kókuszdió bikini jutna eszébe, na de ne legyünk ennyire földhöz ragadtak.. A hangulat a lényeg és mint minden stílust, a karibi esküvői hangulatot is meg lehet idézni harmonikusan, kizárólag a felhasznált alapanyagok és az arányok szinergiája a lényeg.. :)

Nézzük, hogy áll ez össze:

Hozzávalók:

1 db. ifjú szerelmes pár, vagyis Barbi és Andris

1 lelkes dekoros team

1 tökéletes helyszín

továbbá: ananász, narancs, orchidea, zazu, protea, gloriosa, kroton levél és lampionok töménytelen mennyiségben..

+ pár korty Pisang, ez opcionális, de ha van otthon egy kis maradék, az mindig jól jöhet.. :)))

Miközben a karalábévájóval a kicsi golyókat kanalazgattam valahogy előkerült a régóta őrizgetett pár korty Pisang is, abszolút karibi volt a hangulat :)

A főasztaldíszhez hosszas keresgélés után találtunk rá a Zazu nevű rózsára, mind színei, mind fantasztikus mérete tökéletessé tette a célhoz..  Az asztaldíszek mindegyikébe került még egy kis friss zöld és vékony jamaicai bambusz, az ananászok illata pedig egészen bolondító volt a térben.

Imádtam ez a tökéletes gyümölcs-orchidea tobzódást, szinte bele lehetett volna harapni az asztaldíszekbe, a főasztal pedig maga volt a karibi gyönyör.. A sárga gloriosák és a húsos, friss, kicsattanó zöld orchideák olyan hangulatot árasztottak, mintha tényleg abban a pillanatban léptem volna ki egy ringatózó kis hajóból, kezemben egy pina coladaval.. Fel a lampionokkal a plafonra és már szólhat is a rumba! :)))

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

hawaii esküvői dekoráció érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory