* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Királyok kékje, a kékek királya

Elnézést a beteg szójátékért, de van történelmi alapja. :) A delfin a játékosságáról, spontaneitásáról és fantasztikus intelligenciájáról híres. Az ókorban a tengeri állatok királyának számított, Babilonban szent állat volt, a görögöknél pedig a tenger angyalának is nevezték. Napjainkban a békét, harmóniát, a gondoskodást, az ősi tudást, az univerzális szeretetet és az örömöt jelképezi. A királykék színt a mai napig delfin-üvegnek nevezik a görögök, innen ez a kis utalás a múltra..

De hogy mutat ez az igazán karakteres, egyedi szín egy esküvői dekorációban? Ehhez kerestünk nektek igazán szemet gyönyörködtető példákat. :)

Kék esküvői dekoráció

A királykék remekül áll a kiegészítőknek csak úgy, mint a vágott virág dekorációnak, fenséges egy menyasszonyi ruhán és még a süteményeken is gond nélkül alkalmazható.

Kék esküvői dekoráció

Igaz, hogy a kék alapvetően hideg szín, így inkább az elegáns esküvők kedvelőinek ajánlom, de ez semmit sem von le az értékéből. Azok a párok, akik az arisztokratikusabb, emelkedettebb hangulatot preferálják, kiváló választás. Mit gondoltok?

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

kék esküvői dekoráció kék menyasszonyi csokor
Wedding Factory