* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Köszönet ajándék körkép

Nagyon kedves szokás, hogy sok esküvőn a vendégeket kisebb figyelmességekkel, köszönet ajándékokkal várják. Ezek az apróságok általában az esküvői dekoráció részei is egyben, ezért olyan köszönetajándékot érdemes választani, ami nem csak örömet okoz, de mutatós is egyben. A múlt heti Menyasszony Műhely résztvevői ehhez is kaptak inspirációt :)
A rendezvény dekorációnkhoz ugyanis a Gourmet Boutique is hozzájárult finomságaival; svájci LINDOR csokoládéval, Dilmah ceyloni teával és egy igazi hungarikummal, az Árpád pálinkával.

Biztos te is olyan ajándékot szeretnél adni vendégeidnek, ami örömet okoz. Válassz köszönet ajándéknak is minőségi finomságokat, hiszen köztudottan az íz-és illatélmények még a vizuális emlékeknél is tartósabbak, sok évvel később is előidéznek egy-egy fontos pillanatot. Ráadásul a Gourmet Boutique finomságait még személyre is szabhatod! Adok pár ötletet! :)

LINDOR csokoládé

Lindt csokiA LINDOR csoki a svájci mesterek remeke, a legkiválóbb csokoládéból készült. A Lindt gyárban nem csak a különleges ízélményre, hanem a kifinomult megjelenésre is gondoltak: a LINDOR csokik csomagolásán a híres St. Gallen csipke motívumai köszönnek vissza. A II. Menyasszony Műhely vintage dekorációi is híven tükrözik, hogy a magyar esküvőkön eddig páratlan, egyedülálló dekorációval tudjuk meglepni vendégeinket a LINDOR csokigolyókkal, akiket nemcsak az esztétikai élmény nyűgöz majd le, hanem a mennyei ízélmény is. A Gourmet Boutique 4 féle ízben kínálja;  a tejcsokoládé, étcsokoládé, fehércsokoládé és mogyoró ízeivel elérhetőek egy-egy gyönyörű esküvői dekorációhoz, köszönet ajándékhoz. Egy nagy üveggömbbe szórva a dekoráció részeként is mutatós, de rejtheted kis selyemzacskókba is, amik köszönet ajándékként várják a vendégeket.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Dilmah ceylon tea

Dilmah teaHa esküvődre egzotikus hangulatban álmodtad meg, vendégeid igazi meglepetéséhez elengedhetetlen a fűszerillatú Ceylon szigetének finom teája, a Dilmah. A Dilmah fekete teák kizárólag eredeti ceyloni, a családi vállalkozás saját ültetvényéről származó teát tartalmaznak, amelyet a frissen, csakis kézzel szüretelt tealevelekből csomagolnak Srí Lankán. A Dilmah számára fontos a társadalmi felelősségvállalás is, bevételeikből támogatják Srí Lanka kevésbé jómódú lakosait. Ajándéknak is gyönyörű ez a tea, amelynek nemcsak beltartalma, hanem a csomagolása is értéket képvisel, s attól megszabadulva a teakertek mámorító illatát csempészi életünkbe. A Dilmah mini t-series szálas tea köszönet ajándékkal pedig vendégeidnek még sok-sok hasonlóan szép pillanatot szerez majd egy-egy csésze tea mellett. Az esküvői dekorációban és a menüsorban is bátran használd a friss, valódi ceyloni Dilmah teát, amelynek isteni illata hozzájárul a meghitt hangulathoz. A csomagolás már önmagában is különleges, de ragaszthatsz a tetejére egy személyes üzenetet, csomagolhatsz mellé kandiscukor pálcákat, vagy akár egyedi bögréket is.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Árpád Pálika

Árpád PálinkaEgy ízig-vérig magyar esküvő elmaradhatatlan része a pálinka. Miért ne lepnéd meg vele vendégeidet is? Az Árpád Pálinka egy igazi hungarikum, ráadásul az idei Magyarország Pálinkája díj birtokosa. Egyedi, modern csomagolásával az esküvői dekoráció részeként is megállja a helyét, és biztosan nagy sikert aratsz vele a vendégeid körében! Köthetsz a nyakára egy kis selyemszalagot, amin a vendég neve szerepel vagy ragaszthatsz az üvegre matricát valami vicces felirattal, neveitekkel, esküvő dátumával. Engedd szabadjára a fantáziád!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 

Ha még bizonytalan vagy, és szeretnél szakértői segítséget kapni a köszönet ajándék kiválasztásához, jó szívvel ajánlom a Gourmet Boutiqe-ot. Nem csak azért, mert kiválóan ismerik az általuk kínált termékeket, hanem az egyedi igények alapján segítenek ráhangolódni az alkalomra, veled együtt ötletelve. Így egész biztosan olyan meglepetés várja majd a vendégeidet, ami valódi örömet okoz! Ha velem készítteted a dekorációt, akkor a fenti köszönőajándékokat praktikus megoldásokkal, ügyesen összehozzuk az arculattal és a többi design elemmel!

Böngéssz a Gourmet Boutique kínálatában:

www.gourmetboutique.hu

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

csipkés esküvői dekoráció vintage esküvői dekoráció köszönet ajándék
Wedding Factory