* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Kukkants be új műhelyünkbe!

Ezzel a cikkel már régóta adós vagyok, hiszen még az év elején megtörtént a költözés, de mostanra állt össze minden úgy, ahogyan szerettem volna :) Következzen hát a vadiúj Wedding Factory műhely bemutatása :)

Valószínűleg sokan örülnek az új helyszínnek, ami Budapest szívében, a XIII. kerületben található, kellemes, csendes környezetben, és ami a legjobb: a Virágpiactól csupán öt percre, így a leendő menyasszonyokkal akár „élőben” is ki tudjuk választani a virágokat, amikből az esküvői dekoráció, menyasszonyi csokor készül majd.

Mostantól még nagyobb helyünk van, hiszen az új műhely területe 100 m2, így még több dekorációs elem közül válogathatnak az ide látogatók! A kialakított vendégváró részen kényelmesen le tudunk ülni, hogy megbeszéljük az esküvői dekoráció részleteit, ráadásul a műhelyben nyugodtan végig tudod tapogatni az összes anyagtípust, válogathatsz a színárnyalatok között, végiglapozhatsz inspirációnak számtalan esküvői katalógust, saját szemeddel felmérheted hatalmas dekorációs elem készletünket…

Hogy pontosan mivel töltöttük fel az új, tágas műhelyt? Igyekeztem összeszedni egy pár érdekességet a teljesség igénye nélkül, csak hogy bepillantást nyerhess a mennyiségekről és lehetőségekből!

Az esküvői dekoráció alapját adó anyagokból körülbelül 1500 darab székszoknya és székmasni valamint 300 terítő lapul a műhelyben a legkülönfélébb anyagokból és színekben. Mivel az esküvők és rendezvények elengedhetetlen része a hangulatvilágítás, ezekből is jól fel vagyunk szerelkezve: akár egy teljes parkot is ki tudnánk velük dekorálni! :) Készletünkben 1000 méter fénysor, fényfüggönyök, villanykörtés égősorok találhatók, valamint 400 színes lampion, sőt egy gigantikus LOVE felirat is!

Nincs olyan téma, amihez ne tudnánk a helyszínen összeválogatni a dekorációs elemeket, legyen szó vintage, tengeri, romantikus vagy akár Great Gatsby stílusról… A Műhelyben a tengerész hálótól a biciklin, kalitkákon, különböző színű és méretű üvegcséken, tollakon át a százéves korcsolyáig tényleg a legvadabb dolgok is megtalálhatóak.

Ha már ki van tűzve az esküvőtök időpontja, gyertek el az új műhelybe, ahol minden részletet át tudunk személyesen beszélni és saját szemeddel is láthatod a majdani esküvői dekorációd részleteit! Addig is gyertek inspirálódni jövő héten a Márványmenyasszony Étterem nyílt napjára, ahol bár a teljes repertoárt nem tudjuk felvonultatni, de a helyszín dekoratőreként igyekszünk minél többféle friss stílust bemutatni az érdeklődőknek :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői dekoráció körkép wedding fatory műhely
Wedding Factory