* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Libbenő, pöttyös szoknyák egy laza bulin - esküvői dekoráció a rockabilly jegyében

Egy-egy augusztusi estén engem is elfogott a romantika, úgyhogy fogtam egy pohár bort, az ölembe tettem a tacsimat és egy jó Ella Fitzgerald lemezzel visszarepítettem magam a “boldog békeidőkbe”, ahogy sokszor emlegetik ezt a korszakot. Tegnap ugrott be, hogy milyen régóta vágyom ez igazi rockabilly esküvői felkérésre, el is töltöttem ár órát ebben a hangulatban, amíg a képeket keresgéltem a mai bejegyzéshez a neten. Woow, oda vagyok ezért a stílusért, pimasz nadrágtartók, pin-up girlek, tetkók és földöntúli lazaság, igazán írhatna valamelyikőtök, hogy pont ilyen stílusú esküvőre vágyik, imádnám minden percét. :)

Piros és piros, szinte minden… Hihetetlenül átjön ezen a képen a fesztelenség, egy esküvő örömünnep igazi hangulata, valóban olyanok a csajok, mintha most léptek volna ki egy New Orleans-i klubból.

Naná, hogy rockabilly cupcake-torta! Szuper, mennyire eltalálták az összhangot, semmi Disneyland feeling, nincs túltolva a design, egyszerű és mégis tökéletes. Csínján szoktam bánni a kék-piros kombókkal, de ezt én is bármikor elfogadnám. :)

Szintúgy a csokor is. Semmi faxni, gyönyörűen érvényesülnek a virágok, szinte lüktetnek ezek a színek, imádom a hosszan hagyott, szalag nélküli szárakat és ezeket a kis vörös gömböket. Yep!

Éééés igen, cseresznyés tetkó, szuper grafika, egy cabrio cadillac és egy vagány menyasszony. Ez a rockabilly életérzés… Szóval, ha most terveztek esküvőt lányok, hajrá! Csapjatok oda, legyetek merészek! :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

színes esküvői dekoráció különleges esküvői torták piros esküvői dekoráció érdekes esküvői dekoráció pink esküvői dekoráció piros menyasszonyi csokor vintage esküvői dekoráció rockabilly esküvői dekoráció
Wedding Factory