* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Minden apró részlet

Itt a nyár és zajlik az esküvőszezon. Életünk egyik legfontosabb napján természetes, hogy igyekszünk mindent jól szervezni és amennyire lehet tökéletessé varázsolni. Ilyenkor még a legapróbb részletekre is odafigyelünk, hogy minden passzoljon, hiszen a sok apróság teszi tökéletessé az egészet.

Az elsők között van, ami eszünkbe jut, a ruha és a torta után a virágok, a dekorációk, a színek harmóniája. Ám van egy másik fontos kelléke is ennek a napnak. A pezsgő. Hiszen az esküvői ceremónia végén az első gratuláció egy pohár finom pezsgős koccintással történik, majd a násznép köszöntésénél és az üdvözlő beszédek elmondása után is a pezsgőé a főszerep, sőt a torta felvágása után is gyakran koccint az ifjú pár. Tehát nem árt odafigyeléssel kiválasztani, hogy pontosan milyen pezsgést választunk. Szerencsére biztosan mindenki megtalálja a kedvencét, ha egy olyan klasszikus, tradicionális márka repertoárjából választ, mint a Törley. Főleg, hogy a legutóbbi Excellence sorozat  impozáns hófehér üvege, könnyen a dekoráció mutatós részévé is válhat.

A nyár egyik nagy kedvence a vízparti témájú, pl. tengerparti, fehér homokos esküvő. Egy kék-fehér díszítés ideális párja lehet a Törley Excellence Chardonnay extra sec pezsgő. Ez a választás azoknak kedvez igazán, akik szeretik a különlegesen száraz kategóriába sorolható pezsgőt. Alapbora a pezsgőkészítésben klasszikusnak számító Chardonnay, mely a friss szőlő szépségeit hordozza magában. Fajtapezsgőként a 100% Chardonnay alapbor friss, üde savai csodálatos illat-és zamatanyagai köszöntik a száraz pezsgők kedvelőit. A már említett hófehér palackon csodás égszínkék címke harmonizálhat a dekorral.

Azok, akik az egyszerű és letisztult hófehér eleganciát szeretik, az Excellence Sárgamuskotály doux pezsgőjét választhatják. Elegáns teljesen hófehér üvege nagyszerűen összeillik ezzel a klasszikus dekorációval. Ez a választás az édes, illatos pezsgő szerelmeseinek kedvez.  Különlegessége, hogy sárgamuskotály szőlő borából készül és az édességi kategória kialakításához friss sárgamuskotály mustot is alkalmaznak a pezsgőmesterek.

És mi van azokkal, akik nem csak a világot látják rózsaszínben, de ezen a napon az esküvői helyszínt is azzá varázsolják? Azt hiszem egy mesés pink-fehér pezsgős üveg, benne fenséges halvány rózsaszín gyöngyöző itallal mindenképp elnyeri a tetszésüket. Az Excellence pezsgőcsalád legújabb tagja a Pinot Noir száraz rosé pezsgő.  Üde, friss, gyümölcsös ízek, finom eloszlású buborékok és csodálatos színvilág teszi ezt a pezsgőt az ínyencek számára kedveltté. Így, akik merészebb színekre vágynak, megtalálják a tökéletes párosításukat mind a díszítés, mind az ízek világában. A limitált szériás rosé kifejezetten a nyár újdonsága, így ha valakinek különösen kedves a pink pezsgő most érdemes kóstolnia.

De hogy ne csak az ifjú házasoknak adjunk tippeket, a Törley azokra is gondolt, akik az esküvő után, szeretnék újra átélni ezt a pillanatot és megújítanák az esküjüket. Nem kell mást tenni, mint a Törley pezsgő Facebook oldalán megírni a fogadalmat és a legszerencsésebbek a csodás Törley Pezsgőpincészet helyszínén mondhatják ki újra a boldogító igent, ahol a tortáról a pezsgőről és természetesen a megörökítés pillanatáról is gondoskodnak majd. Hajrá, fogadalmakra fel!

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

egyedi esküvői dekoráció esküvő tervezés
Wedding Factory