* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Móni és Zoli esküvői dekorációja a tengerből merítve

Móni nem bízta a véletlenre az esküvői dekorációt. Közel egy évvel a nagy nap előtt  keresett fel, hogy átbeszéljük az elképzeléseket, ezt követően folyamatosan ment a tervezés és az ötletelés. A teljes tematikát szerette volna végig vinni a dekoráción különös hangsúlyt fektetve a kellékekre, kiegészítőkre.

tengeri esküvői dekoráció tengeri esküvői dekoráció

 

Már az esküvőt megelőzően tartottak egy szuper jegyes fotózást amelyre egy nautilus csigaházba készítettünk menyasszonyi csokrot cukorka színekben. Természetesen az esküvő napján sem történ ez másként annyira megszerette a különleges csokrot, persze ott más virágokat használva készítettük. Az asztaldíszek és a terem dekoációja is ebben a hangulatban készült.

színes esküvői koszorú színes esküvői koszorú
fehér virágcsokor

Az asztalokat türkiz szatén abroszok borították, a székeken lévő szalag esetében sem történt ez másként. Az asztalok díszítésénél elképesztően sok kagylót, csigát, tengeri csillagot és mindenféle tengeri kütyüt használtunk, valamint a színvilágot tartva kék sziámi harcos  halak úszkáltak a vázákban. A vendégek nagy örömére, hiszen Móniék az esküvő végeztével örökbe adták őket, a tömérdek kagyló pedig azóta már a lakásuk éke lett.

esküvői dekoráció kikötő

 
A grafikai anyagok is tengeri motívumokkal készültek a ültetőket pedig kagylókra ragasztott gyöngyök tartották. Imádtuk, hogy ismét alkothatunk valami igazán különleges és izgalmas dekorációt. És a történetnek ezzel még nincs vége, mivel erre az évre is terveznek egy izgalmas fotózást, de erről majd később számolok be! :) Következzenek a képek:
Kedves Móni és Zoli!
Sok csodás évet és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :)

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

kék esküvői dekoráció fehér esküvői dekoráció esküvői fotózás orchidea menyasszonyi csokor fehér menyasszonyi csokor
Wedding Factory