* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Stílusos vőlegény

Az esküvői készületeknél – valljuk be – a főszerep a menyasszonynak jut. Rengeteg cikk jelenik meg a legújabb menyasszonyi ruha trendekkel kapcsolatban, milyen legyen az ara hajviselete, körme, menyasszonyi csokra… Azonban alig-alig esik szó az esküvő másik főszereplőjéről, a vőlegényről. Ezért is hoztam most egy kis összeállítást stílusos vőlegényekről, vőlegény stílusokról :)

Már rég elmúltak azok az idők, amikor a vőlegények esküvői viselete a hagyományos öltönyre korlátozódott, esetlen egy zsebből kilógó zsebkendővel. Manapság már nem csak a menyasszonyok, hanem a vőlegények is majdnem olyan sok öltözködési stílus közül választhatnak, mint a menyasszonyok, így már számukra is adott a lehetőség, hogy személyiségüket megjelenítsék az esküvői öltözetükben. Ugyanakkor a bővülő választékkal – ahogy az lenni szokott – a döntés is egyre nehezebbé válik, főleg azok számára, akik leginkább sportos ruhákban érzik jól magukat. Ha pedig már megvan a tökéletes ruhadarab, jöhet a kiegészítők szintén végtelen választéka, ami újabb kihívás elé állítja szegény férfinépet :) Találtam pár tökéletes összeállítást, amik megkönnyíthetik a választást, íme:

Mellény

Stílusos vőlegény
Stílusos vőlegény

A mellény tökéletes kiegészítő bármilyen korszakhoz, stílushoz kapcsolódjon is az esküvői dekoráció témája! Akár a zakóhoz passzoló vagy azzal kontrasztot alkotó színben és anyagban találjuk is meg a megfelelő darabot, a mellény tökéletes ruhadarab lehet a vőlegény ruhatárában: hidegebb időben elegáns megjelenést biztosít a zakó kiegészítéseként, nyáron pedig lazább, kényelmesebb ruhadarab, mint a zakó, nem utolsó sorban nem fő meg benne a nyári esküvőn a férj-jelölt .)

Nadrágtartó

Stílusos vőlegény
Stílusos vőlegény

Nem csak funkcionalitása miatt szeretjük a nadrágtartót, ami sok év kihagyás után kezd ismét visszatérni a divatba. Tökéletes kiegészítő lehet egy lazább, családias, például rusztikus stílusú esküvőn. A kifinomult, sikkes megjelenéshez válasszatok a zakóhoz illő színben, vagy merészebbeknek attól eltérő, nyakkendő, cipő vagy ing színéhez illő darabot. Ha vőlegényed választása mintás darabra esik, az ing egyszerű, egyszínű darab legyen! Ha nem fedi zakó, akár a gomblyuk díszt is tűzhetjük a nadrágtartóra.

Régi idők ruhaanyagai

Stílusos vőlegény
Stílusos vőlegény

Ha igazán múltidéző, vintage megjelenést szeretne a vőlegény, a tweed, gyapjú anyagú, kockás vagy tyúkláb mintás anyagból készült öltözék lehet a legjobb megoldás! Az összkép általánosságban kissé lazább, rusztikus lesz, mint formális, ugyanakkor lehet arisztokratikus és elegáns is a végeredmény, gondoljunk csak a Downton Abbey sorozat férfi szereplőire :) Ezek az anyagok és minták megjelenthetnek a teljes öltözetben vagy akár csak a kiegészítőkben, például a nyakkendőben is.

Zsebóra

Stílusos vőlegény zsebóra
Stílusos vőlegény zsebóra

A tökéletes vintage kiegészítő, ami bár nagyon egyszerű, mégis régimódi eleganciát kölcsönöz a megjelenésnek. Ha vőlegényed nem olyan szerencsés, hogy régi családi örökségként valamelyik fiókban megbújik egy zsebórája, akár te is meglepheted egy szép, régi darabbal, a legtöbb férfi él-hal az órákért :)

Csokornyakkendő

Stílusos vőlegény csokornyakkendő
Stílusos vőlegény csokornyakkendő

Minden úriember tökéletes vintage megjelenésének kulcsa a csokornyakkendő! Már a 18. század óta divatos darab, mely készülhet bársonyból, tweed vagy akár virágos anyagból :)

Kalap

Stílusos vőlegény kalap
Stílusos vőlegény kalap

Mindegy, hogy traveller, klasszikus, puha, vagy keménykalapról van szó, ez a kiegészítő stílusos, izgalmas! :)

Surranó

Stílusos vőlegény cipő
Stílusos vőlegény cipő

Nőként tudjuk, hogy egy szép cipő mennyire feldobja a ruhát: ez a férfiaknál sincs másképp! A 20-as, 30-as évek férfijának kedvence, a brogue ismét hódít: markáns, meghatározó, igazi klasszikus férfi cipő, ami mágnesként vonzza a tekintetet.

Gomblyuk dísz

Vintage vőlegény kitűző
Sárga vőlegény kitűző

A kedvenc darabom, ami szerintem elengedhetetlen része a vőlegény ruhájának a nagy napon! Fontos, hogy passzoljon a menyasszonyi csokorhoz az alkotóelemeiben és stílusában, ugyanakkor éppen akkora legyen a mérete, hogy strapabíró legyen és a vőlegény ne érezze magát kellemetlenül miatta!

Összefoglalva: ekkora választékban biztos találtok olyan öltözéket, ami tükrözi párod stílusát és személyiségét. De ne feledd: olyan öltözékben lesz a legboldogabb és kiegyensúlyozottabb, amiben kényelmesen érzi magát!

 

/Cikk forrása itt/

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

vőlegény vőlegény stílus gomblyuk dísz vőlegény kitűző
Wedding Factory