* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Természetesen, fékezett habzással - egyedi köszönet ajándékok új partnerünktől

Mindig örülök, ha együtt dolgozhatunk új partnerekkel, akik értékes, egyedi és valóban sajátjukként kezelt termékekkel csatlakoznak hozzánk. Mai ‘vendégünk’ egy kézműves szappanmanufaktúra, akik azon túl, hogy ragaszkodnak a természetes alapanyagokhoz és hitvallásuk az egyediség, hihetetlenül kedves emberek, hisznek abban amit csinálnak és meg kell mondjam, első pillantásra együtt rezegtünk, lubickoltunk az ötletekben. Függöny fel, hadd mutassam be nektek a Szappanvarázs csapatát! :)

szakkan ültetőkártya - esküvői dekoráció

Esküvővarázs – a Szappanvarázs esküvői köszönőajándék kollekciója

Igazán különleges, egyedi köszönőajándékra vágysz? Olyan apróságra, ami passzol az esküvőtök tematikájához, színvilágához? Olyan készítőre vágysz, aki kreatívan együtt gondolkodik Veletek, hogy megalkossa számotokra a tökéletes köszönőajándékot? A Szappanvarázs kínálatában találsz szív alakú, kerek illetve négyzet alakú, márványozott, felületdíszített és pecsételt szappanokat is. Rendelhetsz nálunk szappant csomagolás nélkül, mindazonáltal feliratozható díszcsomagolást is vállalunk egyedi igények alapján.Válassz kedvedre valót a Szappanvarázs esküvői köszönőajándék kollekciójából! Kényeztessük a násznépet olyan élménnyel, melyre hosszú ideig örömmel emlékeznek majd!

A Szappanvarázs szappanokról

A Szappanvarázs szappanai egyedi, hazai, kézműves termékek. Készítésükkor csak minőségi, 100%-ban természetes alapanyagokat használnak, melyek még az érzékeny bőrt is kiválóan ápolják, táplálják. Jótékony hatásuk mellett, rendkívül fontos számukra a megjelenés, az igényes stílus. Kínálatukban találtok kerek illetve kocka alakú, márványozott, felületdíszített és pecsételtszappanokat is.

szakkan ültetőkártya - esküvői dekoráció

 

A Szappanvarázs filozófiája

„A szappan számunkra varázslat. A szappan minket mindig elvarázsol. Az illatával. A formájával. A mintájával. A selymességével. A természetességével. A kidolgozottságával. A Szappanvarázs a jelen pillanat kiélvezése. Jelenlét az élményben. Megállás a forgatagban. Érzékek varázsa. Igényesség a fürdőszobában. A szépség megtalálása a mindennapokban.”

A Szappanvarázs megálmodói

Ányesz és Kátya. Két nő, két anya, két ember, egy Szappanvarázs. Gyerekek Waldorf oviban együtt. Mi szappantanfolyamon együtt. Mi szappanozunk együtt. A szappanainkkal szépíteni és jobbítani a világon. Egy kicsit. Egyedileg, sablonok nélkül. Varázslatot vinni a fürdőszobába. Minőséget minőségi embereknek. Önmegvalósítás, kiteljesedés együtt. Szolgálat együtt.

Hát, csajok, mától kezdve újabb tagokkal bővült a klub, ha ötletre van szükségetek egy tuti egyedi ajándékhoz, bármikor segítünk nektek.. :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői köszönő ajándék érdekes esküvői információk
Wedding Factory