* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Türkizkék az esküvői dekorációban

A türkiz szinte évek óta az egyik legkedveltebb dekorációs szín az esküvőkön, természetes, hogy idénre is ‘átmentette’ magát, igaz sokkal lágyabb, finomabb tónusokkal. Sokszor azt gondolom, hogy nem fog már újat mutatni nekem ez a szakma, de ez a púderes, lágy vízkék igazán bejön, akár egy macaronon, akár egy textilen, vagy esküvői ruhán látom. Kerestem is nektek pár összeollózott montázst a weben, hogy érezzétek a hangulatát.

Türkiz, púder esküvői dekoráció

Hihetetlenül jól kiemeli a süteményes asztalt háttérként ez az árnyalat, sokkal visszafogottabb, mint a klasszikus türkiz árnyalat, idén mintha tényleg minden szín sokkal puhább, amit azért szeretek, mert engedi érvényesülni a virágokat és az ételeket, mintha tényleg csak egy észrevehetetlen háttérként funkcionálna.

Aqua marine esküvői dekoráció

Nem is tudom eldönteni némelyik képen, hogy a menta vagy a türkiz játszik-e a szememmel, utazási katalógusban szoktam ennyire élő, kékes tengeri öblöket látni. Egy szó mint száz, én odavagyok érte. :))

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

kék esküvői dekoráció türkiz esküvői dekoráció
Wedding Factory