* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

A költészet ihlette esküvő dekoráció, egy hatalmas menyegzőn..

Szenzációs munkán vagyunk túl, azonban a felkészülés igen hosszú volt és aprólékos. Rengeteg egyeztetésen vagyok túl a párral, részletes elképzeléseik voltak a megvalósítandó hangulattal kapcsolatban és azt hiszem, minden fáradtságot megért a közös munka. A végeredmény fantasztikus lett, de mint egy jó receptben, ismertessük a hozzávalókat:

1. Több, mint 1200 szál hortenzia,dália, rózsa, alstromelia, lisianthus
2. Közel 600 db. antik könyv

Végül elengedhetetlen a két fantasztikus megrendelő: Éva és Hunor.
Szabad kezet kapni egy dekoráció elkészítéséhez maximális megtiszteltetés és hatalmas felelősség. De ilyenkor az ember olyan erőket engedhet szabadon amelyek addig csak mélyen szunnyadnak benne, viszont egy ekkora projektnél kitörnek, belőle mint az Etnából a láva :) A helyszín a fantasztikus Grand Hotel Italia – Kolozsvár

Kezdjük is egy ilyen volt montázzsal:

ilyen volt terasz
ilyen volt csigalépcső ilyen volt hall

A dekoráció lassan a helyére kerül…

fehér esküvői dekoráció
fehér esküvői teríték fehér esküvői teríték rózsacsokorral

Mindent a könyvek és az irodalom szelleme határozott meg, nem használtam hagyományos kellékeket, csak a könyvek voltak jelen és az asztaldíszek..

fehér rózsacsokor asztaldíszek
fehér rózsacsokor asztaldíszek fehér rózsacsokor asztaldíszek
 
Az asztalszámokat is a könyvek borítóin jelenítettük meg, egy fekete lúdtollal kiegészítve. :) A főasztaldísz pedig igazi kihívás volt, közel 200 szál virágból állt, két méter hosszan..
 
könyv és toll asztaldíszek
fehér rózsacsokor főasztaldísz
A nyomás hatalmas volt, mivel a menyasszony szülei több virágboltot is üzemeltetnek.. Végig ott álltak mellettem miközben kötöttem és alkottam, nem tagadom, eleinte kissé zavarban voltam. Az Anyuka viszont olyan kedves és mosolygós volt, a későbbiekben pedig már csak azt hallottam: csodás-csodás… :)
Ezen az esküvőn vendégként is volt szerencsém ott lenni és azt gondolom, volna mit tanulni emberségből,tiszteletből és szeretetből. Azt hiszem, amit ott átéltem, nem felejtem soha.
 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

klasszikus esküvői dekoráció fehér esküvői dekoráció fehér menyasszonyi csokor érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory