* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

A legaranyosabb esküvői trend

A trend egyáltalán nem új, de az utóbbi időben egyre több pár dönt úgy, hogy kedvencük is szerepet kap a nagy napon.  Akinek van otthon négylábú „gyereke”, valószínűleg jobban megérti ezt, hiszen sokaknál valóban családtag a kutya, macska. Ráadásul egy nemrég készült felmérésben az állattulajdonosok 75%-a nyilatkozta azt, hogy szívesebben költ kedvencére, mint saját magára, ennek figyelembevételével nem is csoda, ha az esküvőn is kiemelt szerepet kap a gazdi szeme fénye.

A legnépszerűbb nem hagyományos esküvői résztvevők természetesen a kutyák. Sokszor még feladatot is kapnak a ceremónián, például gyűrűhordozók, koszorúslányok, vagy egyszerűen csak tanúi a gazdik boldogságának. Valószínűleg ennek az az oka, hogy ők a legelfogadottabb kedvtelésből tartott állatok, valamint a legkönnyebben taníthatóak.

A kutya is családtag

Sokan úgy gondolnak kedvencükre, mint családtagra vagy legjobb barátra, és éppen ezért egyre többen adnak főszerepet kis barátjuknak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az állatfelszerelés áruházak egyre növekvő fodros-bodros kutya estélyi-és koszorúslány ruha, frakk és kutyabarát gyűrűpárna eladási adatai.

Kutya az esküvőn

Annak ellenére, hogy társadalmilag egyre elfogadottabb, hogy kutyák is részt vesznek az esküvőn, készülj fel pár csodálkozó, esetleg rosszalló pillantásra a vendégektől. Emiatt ne aggódj túlságosan, hiszen ez a Te esküvőd, ráadásul az esküvők nagy része valamilyen téma köré szerveződik, miért lenne baj, ha négylábú barátod kísér az oltárig?

A kutyás esküvő előnyei

Szerintem nagyon aranyos ötlet ilyen módon egyedivé tenni az esküvődet, ami ráadásként sok arcra mosolyt csal majd. Nem kell feltétlenül elegáns ruhába öltöztetned a kedvencedet, elég, ha jelen van (esetleg egy gyönyörű virágos nyakörvet vagy koszorút kap a nyakába ;)). Kevésbé lesz hivatalos a hangulat, a gyerekek szívét biztosan sikerül ezzel elnyerned!

Virág helyett…kiskutyák!

Nemrég írtam róla, hogy sokan virágos csuklópánttal helyettesítik a koszorúslányok csokrait. Nos, van aki még ennél is formabontóbb megoldást választ: a képeken a koszorúslányok kölyökkutyákat tartanak a kezükben! Igen, ez a trend természetesen Amerikából ered :)

Kutya az esküvőnPár képet összegyűjtöttem inspirációnak, ha te is a kutyusoddal képzeled el a napot (ha nem, akkor is biztos vagyok benne, hogy megdobogtatják a szívedet ezek a kedves képek :))

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekesség kutyás esküvő különleges esküvő
Wedding Factory