* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

A szürke ötven árnyalata az esküvőkön is!

A film és a könyv viharos sikerére való tekintettel egy egész posztot szentelek a Szürke ötven árnyalata témának. A szürke méltatlanul elhanyagolt szín az esküvői dekoráció terén, pedig elegáns, a fehérhez és a feketéhez hasonlóan semleges, tehát más színekkel is könnyen kiegészíthető. A könyv pedig akár a leánybúcsú témájául is szolgálhat azok számára, akik esküvői témának kissé pikánsnak találnák :) Jöjjön pár ötlet rajongóknak (és leendő rajongóknak):

Szürke menyasszonyi ruha

Egy ilyen gyönyörű, csillogó Hayley Page ruhaköltemény javára biztosan sokan lemondanának a hagyományos fehér menyasszonyi ruháról… Egy kis böngészés után valóban legalább 50 különböző szürke és ezüst árnyalatú menyasszonyi ruhára bukkanhatunk a neten, az egészen halvány szürkétől a galambszürkén és ezüstön át a már-már fekete darabokig.

Szürke 50 árnyalata násznép

Ha nem szívesen mondanál le a fehér menyasszonyi ruháról, akár a koszorúslányaidat is a szürke (majdnem) ötven árnyalatába öltöztetheted. Ennél a színnél egyáltalán nem lesz összevissza a hatás, ha mindenki más árnyalatot választ (sőt!).

Szürke 50 árnyalata leánybúcsú dekoráció

A képen látható dekoráció egy könyvrajongó leánybúcsú része: az asztalon a téma alapjául szolgáló könyveket (amiből akár egy-egy példányt ajándékként is adhatsz vendégeidnek), szürke különböző árnyalataiban megjelenő dekorációs elemeket helyeztek el. A bilincsek, láncok akár a házasság kötelékét is jelképezhetik azok számára, akik nem rettennek vissza egy kis sötét humortól :)

Ezüstözött pohártalpak

A vörösbor sokkal jobban esik ilyen elegáns, ezüstös árnyalatú csillámmal dekorált poharakból. Az ezüst és szürke különböző árnyalataihoz remekül illik a csillogás, ami a könyv főszereplőjének, Christian Greynek gazdagságára is utal egyben.

Ezüst macaron liftgombok

Jó ötlet lehet a könyv legnépszerűbb idézeteit is megjeleníteni a dekorációban vagy akár az édességekben! A liftre utaló idézethez a gombokat ezüstszínű ételfestékbe mártott macaronok jelenítik meg, természetesen bármilyen romantikát megtestesítő étel jöhet: nagy üvegekbe töltött piros cukorka, sötét csokoládé, eper…

Szürke 50 árnyalata torta

Ez a torta még egy esküvőn is megállja a helyét, persze a legtöbb interneten is fellelhető szürke ötven árnyalata torta ötlet inkább való leánybúcsúkra; pár idősebb rokonnál leverné a biztosítékot a bilincs vagy más kiegészítők…

Szürke 50 árnyalata menyasszonyi csokor

Az én szívemhez közelebb állnak a friss, színes virágból készült csokrok, de kétségtelenül megnyerő ez az elegáns, modern, a szürke különböző árnyalataiban készült menyasszonyi csokor is. Kizárólag bevállalós menyasszonyoknak, akik szeretnek a figyelem középpontjában ragyogni! :)

Szürke esküvői dekoráció

A szürke a visszafogottabb menyasszonyoknak is nagy kedvence lehet: itt a fehér kiegészítéseként szerepel, de akár kifejezetten élénk (pink, vörös), vagy pasztell árnyalatokkal (púder, barack, halvány sárga) is jól kombinálható. A menyasszonyi csokrot szürkés árnyalatú szukkulensek teszik érdekessé, míg a szürke vintage meghívót csipke dekoráció egészíti ki.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

modern esküvői dekoráció bevállalós esküvői dekoráció szürke esküvői dekoráció
Wedding Factory