* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Bemutatkozik a II. Menyasszony Műhely csapata: Lendvai Nikoletta (szertartásvezető)

Lendvai Nikoletta

Szertartásvezető

Lendvai Nikoletta - szertartásmesterLendvai Nikoletta 2007 óta szervez szertartásokat, az első alkalom óta szerelmese a hivatásnak.
A szertartásvezetők – főleg a nyugati országokban – már nagyon régóta aktív résztvevői az esküvőknek. Szertartásvezetőként a legfontosabb küldetésének tartja, hogy legyőzze az emberekben azt a sztereotípiát, hogy ez “nem az igazi” házasságkötés. Szertartásvezetőt választani nem egy pótmegoldás, hanem maga a megoldás; életetek legszebb napján az a személy álljon mellettetek, aki számotokra a legszimpatikusabb, és azokat a gondolatokat tolmácsolja, melyek Bennetek is megfogalmazódtak. Így válik ez a nap az “igazi” nagy nappá, s mindig ezt a napot ünneplitek majd házassági évfordulóként!
Niki küldetése, hogy a házasulandó szerelmespárok életük egyik legszebb napját úgy élhessék meg, ahogyan megálmodták azt.
Bővebben Niki munkájáról itt olvashattok: http://szertartasvezetonk.hu

Mentés

Mentés

 

II. Menyasszony Műhely

2016. október 6-8.

8 szakember, 8 esküvői szakterület, sok tipp és trükk neked a nagy napra! Minden kötelezettség nélkül! Ha a nagy személytelen esküvői kiállítások nem a te stílusod, akkor ITT A HELYED!

Mentés

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

menyasszony műhely rendezvény szertartásmester
Wedding Factory