* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Bemutatkozik a II. Menyasszony Műhely csapata: Sallay Fanni (cukrász)

Sallay Fanni

Cukrász

Sallay Fanni - cukrászFanni otthon kezdett el sütni szülés után, süteményeivel arra törekszik, hogy megmutassa: nem csak a monarchia által ránk erőltetett, túlkrémezett sütemények között lehet létezni. Elsősorban a francia cukrászat híve, de a hagyományosabb ízeket sem utasítja el. Az övé volt az első cukrászda, ami a természetességet képviseli; süteményei minőségi alapanyagokból, szakértelemmel készülnek, de ugyanakkor a külsőre is nagy figyelmet fordít. Bár pályafutását otthonsütéssel kezdte, szerinte a lelkesedés nem elég, mivel a cukrászat egy hivatás, életforma: a szenvedélyt a szakmai tudással kell ötvözni, akkor lehet valaki igazán sikeres.
A Cake Shop nagyjából mindent elért itthon, amit cukrászda elérhet, Sallay Fanni folyamatosan a legnagyobbakkal dolgozik együtt, Michelin csillagos éttermeknek szállít, miközben folyamatosan jár az agya valamin, három gyereket nevelése mellett. Nemrég nyitotta új cukrászdáját Budán, most éppen Londonban készül cukrászdát nyitni, már keresi az üzlethelyiségeket. Nagyon sok a törzsvendégük, van, aki minden nap jön, és olyan is, aki minden héten csak azért utazik fel Pestre, hogy elvigye a Cake Shopból a kedvenc sütijeit.
Fanni a legújabb trendek ismerete mellett az egyéniségeteket, elképzeléseiteket is figyelembe véve alkotja meg a számotokra tökéletes álomtortát. Nem kell kompromisszumot kötnünk a külcsín és a belbecs között, a Cake Shop kézzel készített süteményei egyszerre dizájnosak és finomak (erről a kóstolón is meggyőződhetsz). Fanni csapatával segít az ötletektől a kivitelezésen át mindenben; a pár főtől a több százon át az ezer fős vendégseregig van tapasztalata, így magabiztosan állíthatja: lehetetlen nem létezik!
A CakeShopról bővebben Fanni weboldalán olvashatsz (süteményeit pedig a II. Menyasszony Műhelyen is megkóstolhatod!): http://cakeshop.hu

Pár kép Fanni eddigi munkáiból:

 

II. Menyasszony Műhely

2016. október 6-8.

8 szakember, 8 esküvői szakterület, sok tipp és trükk neked a nagy napra! Minden kötelezettség nélkül! Ha a nagy személytelen esküvői kiállítások nem a te stílusod, akkor ITT A HELYED!

Mentés

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

művészi esküvői torták menyasszony műhely rendezvény
Wedding Factory