* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Bemutatkozik a II. Menyasszony Műhely csapata: Vasas Cs. Tímea (esküvőszervező)

Vasas Cs. Tímea

Esküvőszervező

Vasas Cs. TímeaTimi a Beautiful Wedding Esküvőszervező Iroda vezetője, immár hat éve szervez magyar és nemzetközi esküvőket egyaránt, eddig közel 120 sikeresen lebonyolított esküvőt tudhat a háta mögött.
Veletek együtt megtervezve, elgondolva önti formába a számotokra tökéletes esküvőt, annak minden apró részletével, levéve a vállatokról a teljes szervezési feladatot, utánajárást. Segít a megfelelő helyszín és szolgáltatók kiválasztásában, a költségek megtervezésében.
Nem csupán végigkíséri a szervezés folyamatát, hanem jelen van az esküvő napján is, ahol a háttérben folyamatosan azon dolgozik, hogy minden a kéréseiteknek megfelelően történjen. Munkájáról bővebben itt olvashattok: http://eskuvoszervezot.hu

Mentés

II. Menyasszony Műhely

2016. október 6-8.

8 szakember, 8 esküvői szakterület, sok tipp és trükk neked a nagy napra! Minden kötelezettség nélkül! Ha a nagy személytelen esküvői kiállítások nem a te stílusod, akkor ITT A HELYED!

Mentés

Mentés

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

menyasszony műhely rendezvény esküvőszervezés
Wedding Factory