* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Egy napom maradt...

Valami ilyesmit érezhet az, akinek alig 24 órája maradt hátra, hogy készen álljon élete fő művére. Aki rég meghozott egy nagy döntést, legbelül tudja, hogy készen áll rá, mégis tele van kétségekkel. Pont, mint egy lány, aki telve reményekkel lép egyet, lép egyet a beláthatatlan jövőbe, lép egyet az ismeretlenbe, bizsergető izgalommal a szívében, gombóccal a torkában, tervekkel a fejében.. Ne gondoljátok, hogy létrehozni egy esküvő atmoszféráját, stílusát, ráérezni egy pár ritmusára és a végén megvalósítani azt, amit átadtak magukból hagyományos vállalkozási feladat..

Esküvői fotózás

Az én szakmám pont ezért nem tud kiégetni. Mások vagytok, máshonnan jöttök, mások a céljaitok, mások a vágyaitok is. El sem tudjátok képzelni, hogy egy pörgős napon, két pár között bedobni egy kávét, rendezni a jegyzeteimet, gyorsan rámenteni egy-két ötletere, majd ráhangolódni a következő ként érkező vigyorgó, ötletelő, időnként kicsit szorongó párra milyen adrenalin bomba..

Esküvői dekoráció

És most én állok itt, egyedül. Az ötleteimmel, a vágyaimmal, egyáltalán mindennel, amit meg szeretnék nektek mutatni ezen a hétvégén. Minden ötletet, minden fotót, pillanatképet, amit magamba szívtam az elmúlt tíz évben. Saját magam legjavát.. Hogy abban a pillanatban, amikor ordítani tudnátok a boldogságtól, ott legyek veletek. A csokraitokban, a vőlegény kitűzőben, a székmasnikban, minden az éjszakát színező lampionban és ebből a túlcsorduló szeretetben, amelyből én építkezem minden nap. Mert ez a hivatásom.

Szeretettel várlak benneteket hétvégén a Kongresszusi Központban idén egy újabb standdal, az idei trendekkel és minden elképzelhető dekorációs kellékkel, ami tökéletessé teszi számotokra AZT a napot. :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory