* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Egy szerelem határai a végtelenben, avagy a legmeghatóbb esküvői videó ever..

Sokat olvastam mostanában arról, hogy érdemes elkezdeni egy napot. Nem kerestem ezeket a cikkeket, valahogy -biztos ismeritek az érzést- egyszerűen elém kerültek, én pedig elmerültem bennük. Az egyik kedvenc angol blogomon azt olvastam, hogy felkelés után érdemes inni egy pohár friss vizet, pár percet meditációval és jógalégzéssel tölteni, kirekeszteni a napi teendőket, az aggodalmakat és engedni feltöltődni a felébredt testet és szellemet energiával. Elengedni a facebookot, a maileket és a kávéscsészét, legalább az első tíz percre..

Aztán belefutottam ebbe a videóba.. Biztos sokan láttátok már, de szeretném megmutatni nektek én is.

Ian és Larissa 10 éve ismerik egymást. Együtt kezdték az egyetemet Amerikában, rövid idő alatt úgy döntöttek, az egyetem elvégzése után összeházasodnak. Ekkor következett be a legrosszabb rémálom, ami két embert érhet. Ian autóbalesetet szenvedett, lebénult, kerekesszékbe kényszerült és még a beszédközpontja is oly mértékben sérült, hogy évekig alig tudott kommunikálni. Larissa pedig azóta is mellette van, sőt.. Megtartották az esküvőt, ma már hivatalosan is egy párt alkotnak.

Ez a legszebb üzenet egy új naphoz. Talán közhelyes, de minden reggelben igyekeznünk kell új lehetőséget találni, megbecsülni minden percet és szeretni mindent és mindenkit, amíg lehetőségünk van rá..

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői információk esküvői videó
Wedding Factory