* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Egy újabb meglepetés a II. Menyasszony Műhely résztvevőinek!

Feil ékszerszalonA tökéletes esküvő fontos darabjai a minőségi, egyedi gyűrűk is, hiszen egy életen át jelképezik majd szerelmeteket! Egy tökéletes eljegyzési vagy karikagyűrű megtalálása éppen ezért nem kis feladat. Ha még gyűrűvásárlás előtt álltok, ezért is érdemes ellátogatnotok a II. Menyasszony Műhelyre, hiszen a rendezvényhez most a FEIL ékszerbolt is hozzájárul!

Feil Attila közel 30 éve pecsételi meg gyűrűivel a házasulandók esküjét, szerelmét. Ügyfeleik legmerészebb álmait is valóra váltják a modern 3D-s formatervezés által; olyan különlegességeket tudnak megvalósítani, amit hagyományos ötvös munkával szinte lehetetlen volna.

A FEIL csapata kifejezetten karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk készítésére specializálódott. Bemutatótermükben exkluzív környezetben, kiemelt odafigyeléssel fogadják a párokat, így biztosan nem kell elhamarkodott döntést hozni. Ráadásul gyűrűikre élettartam garanciát vállalnak.

Több, mint 2000 modellt tartalmazó kínálatukban mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelő darabot, de lehetőség van az egyedi ötletek megvalósítására is.

 

A II. Menyasszony Műhely résztvevői, akik a helyszínen időpontot egyeztetnek valamelyik szakemberünkkel, kedvezményre jogosító utalványt kapnak a FEIL szalon jóvoltából, amit karikagyűrű vagy más ékszer vásárlásánál használhatnak fel.

FEIL kedvezmény kupon

Ha csak inspirációt gyűjteni jössz a nyílt napunkra, akkor is jár neked pár apró meglepetés! Találkozzunk hétvégén a II. Menyasszony Műhelyen!

II. Menyasszony Műhely

2016. október 6-8.

8 szakember, 8 esküvői szakterület, sok tipp és trükk neked a nagy napra! Minden kötelezettség nélkül! Ha a nagy személytelen esküvői kiállítások nem a te stílusod, akkor ITT A HELYED!

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

menyasszony műhely karikagyűrű ékszer egyedi karikagyűrű
Wedding Factory