* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Egybekelni varrás mentén - avagy a közös esküvői tetkók...

A tetoválás mindig is megosztó téma volt, s azt gondolom az is lesz sokak szemében. Biztosan láttátok a work fotókon, hogy én is “varrva” vagyok itt-ott, nem tagadom, imádom azokat a tetkókat, amelyek már-már felérnek egy műalkotással. Ezért is gondolkodtam már egy ideje ezen a poszton, hiszen az esküvők világától sem áll távol ez a műfaj, sőt…

Esküvői ujjtetoválás
A legelterjedtebb az ujjak tetoválása, vannak akik a jegygyűrű-kérdést oldják meg így, gyakori az évszámok és egymás keresztnevének az ujjakra tetoválása. Egy biztos. Ezzel a megoldással nehezen lehet csajozni… :)

Tetovált esküvő
Ez az alkarra vart közös esküvői eskü kicsit azért merészebb húzás, de kétségtelenül ötletes, a non-figuratív szimbólumok és a csukló tetoválása is elég menő esküvői téma tőlünk nyugatabbra az utóbbi években. Van, aki még a tortáját is levarratja. :)

Tetovált menyasszony és vőlegény
Találtam ahhoz is szuper illusztrációt, hogy milyen egy tetovált menyasszony. Gyönyörűen ki van dolgozva ez a kompozíció, nagyon bírom, ha valaki tudatosan tetováltat, hagy időt magának az ötletekre, a tervezésre és megfelelő szakemberre bízza a megvalósítást, hiszen egy jó tetováló valójában képzőművész. A legmenőbbekhez már itthon is hónapokig kell sorban állni és alaposan ki kell nyitni a pénztárcát, ha valaki ehhez hasonló -szerintem- gyönyörű végeredményt szeretne magán viselni. Ráadásul tökéletes a harmónia a hófehér menyasszonyi ruhával és ezzel a lehelletnyi csipkével..

Menyasszonyi ruha tetoválásokkal
Végül, ha már az előző egy rockabilly esküvői poszt volt, nem hagyhattam ki egy igaz pin-up menyasszonyt sem, elég bevállalós, nem? :) Nos, csajok? Ki vállal be egy nászvarrást? :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

különleges esküvői torták esküvői ruha menyasszonyi ruha érdekes esküvői információk tetovált menyasszony
Wedding Factory