* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvő sportrajongóknak

Végre megérkezett a havazás! :) Ennek kapcsán most a havat, téli sportokat kedvelő pároknak kedvezek bejegyzésemmel: ha igazán aktív sportos párt alkottok, miért ne jelenne meg ez az esküvő témaválasztásában is? Hazánkban is több népszerű síközpont található, amik helyt adhatnak egy különleges sí vagy snowboard témájú téli esküvőnek. A síléceket és snowboardokat dekorációs elemként is fel lehet használni, de természetesen a legvagányabbak egy közös csúszással is megünnepelhetik a házasságkötést. A téma tökéletesen párosítható rusztikus dekorációs elemekkel. Gyönyörű, havas táj, önfeledt kikapcsolódás, rönkház meleg kandallóval, forrócsokival… Mi kell még egy meghitt, családias esküvőhöz? :)

Sportrajongók esküvője

A kevesebb néha több

Az egyszerűség bája: minden fölösleges sallangot mellőző csipkés menyasszonyi ruha kötött sállal és szőrme boleróval, dekorációs elemként használt régi síléccel. A vőlegény hagyományos öltönyét egy nagy, beige csokornyakkendővel egészítette ki, így nem vonja el a figyelmet a menyasszonyról, mégis egy kis játékosságot kölcsönöz az öltözékének. A fotózáshoz rengeteg egyéb sportos kiegészítőt is lehet használni, például korcsolyát, szánkót vagy akár hokiütőt :)

Rusztikus menyasszonyi ruha

A tökéletes háttér

Havas táj és behavazott fa kunyhó régi sílécekkel ad tökéletes hátteret az esküvői fényképnek. Az élénk vörös menyasszonyi csokor töri meg az egyszerű fehérséget, egyből magára irányítva a figyelmet, a csodaszép, földig érő kabát pedig nem csak a hideg ellen óv, hanem még jól is mutat :) Ha nem kötitek egybe a síelést az esküvővel, a tél kiegészítői akkor is remekül passzolnak egy téli rusztikus esküvőhöz!

Havas kunyhó

Menyasszonyi csokor téli hangulatban

Az évszakhoz illő, főként páfránylevelekből és tobozból készült csokrok illeszkednek a rusztikus hangulathoz. Nem kell attól tartani, hogy a téli menyasszonyi csokrok unalmasak, hiszen rengeteg alapanyag elérhető ilyenkor is, amiből mesés kompozíciót lehet alkotni, például pozsgások, örökzöldek, bogyós ágak rózsával, hamvaskával kiegészítve szintén gyönyörű kompozíciók alapanyagául szolgálhatnak.

Téli menyasszonyi csokor

Ötletes vendégkönyv

A régi fa síléc újabb dekorációs felhasználási módját láthatjátok: itt a színes filctollakkal kiegészítve vendégkönyvként is szolgál egyben, amit később örök emlékül a falra akaszthat majd az ifjú pár. Természetesen újabb típusú léccel, snowboarddal is megvalósítható a kreatív vendégkönyv (sőt, a neten keresgélve még síliftet is találtam, amit a vendégek aláírtak!).

Téli vendégkönyv

Kreatív ültetők

Síőrülteknek kötelező darab az ehhez hasonló ültető! Jól példázza, hogy az ültető lehet egyben az esküvői dekoráció része is, sőt kifejezetten érdemes ezt a lehetőséget kiaknázni! Rengeteg jó ötlet kapcsolódik még ehhez a témakörhöz, például a síbérletek mintájára készült ültetők :)

Síléc ültetők

Ki a szabadba!

Akik nem szeretik a bezártságot, azoknak ez lehet az ideális házasságkötő „terem” :) Pár gyertya, egyszerű szőnyeg, cserepes fenyő hangulatossá teszi a kültéri helyszínt. Előtte nem árt szólni a vendégeknek, hogy öltözzenek melegen! Persze az is egy megoldás, ha a székekre helyezett takarókkal mi magunk gondoskodunk róla, hogy senki se fázzon a ceremónia közben.

Kültéri esketőhely

Formabontó virágtartó

Akár sícipőt is használhatunk különleges dekorációnk részeként, itt például egy nagy csokor fehér virág teszi bájossá a kompozíciót. Ügyeljünk, hogy a síbakancs és a virágcsokor színe ne üssön el egymástól. Ha ügyesek vagyunk, pár régi sífelszerelést az aukciós oldalakon is tudunk szerezni a dekorációhoz.

Sícipő asztali dekoráció

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

téli esküvő téli esküvői dekoráció havas esküvő
Wedding Factory