* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvői dekorációs trendszínek 2016 - a burgundi vörös

Mai “áldozatunk” egy igazán különleges, pulzáló, mély és meleg színárnyalat, a burgundi vörös. Minden jelentős esküvői trendekkel foglalkozó oldal jövő évi ajánlásaiban szerepel ez a stílus, s ami számomra a legérdekesebb volt, hogy sok esetben egyszerűen fehérrel kombinálva, kizárólag az alapszínre koncentrálva a ruhában és dekorációban egyaránt. Súlyos szín, jelentőségteljes, erős hatást ad egy esküvő hangulatának, inkább azoknak ajánlom, akik kicsit konzervatívabb, hagyományos vonalat képzelnek el a menyegzőjükön és ragaszkodnak a klasszikus stílusjegyekhez.

Vörös esküvői dekoráció

Nehezen megfogható a pontos karaktere a burgundi vörösnek, nekem a cékla és nem meglepő módon egy erős bikavér jut eszembe első látásra, ami megfogott benne, hogy gyönyörűen körülhatárolja a kontúrokat, kiemeli a csokrokat és asztaldíszeket, valóban súlya van, a szó jó értelmében…

LOVE esküvői dekoráció

A klasszikus stíluson túl a vintage rajongóknak is jó választás lehet, mert nem csak kiemel, ki is emelkedik a környezetéből, itt csak jelzésértékkel van jelen a bordós árnyalat, mégis megtelíti élettel a kopottas, eklektikus dekorációt.

Vörös esküvői dekoráció

Engem elbűvöl, milyen jól kombinálható egy sor más színnel, szuperül passzol hozzá a rózsaszín, a púder, a zöld és a fehér is, izgalmas játszani a telítettségével, s akárhogy kombináljuk, nem veszít az eleganciájából. Nektek hogy tetszik? :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

klasszikus esküvői dekoráció érdekes esküvői dekoráció bordó esküvői dekoráció vintage esküvői dekoráció
Wedding Factory