* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvői menőségek - a street food téma

Napok óta készülök egy bejegyzésre olyan esküvőkről, ahol a vacsorát nem hagyományos módon tálalják a vendégeknek, erre nem befutott tegnap egy pont ilyen témájú ajánlatkérés? :) Legbelül nagyon drukkoltam, hogy jövőre egy igazi street food lagzit is össze tudjak hozni, limonádébárral, fagylaltos kocsival, valahol egy strandon, vagy vízparton. Kerestem is pár képet, hogy ti is elkapjátok a hangulatát, külföldön már évek óta dübörög ez a trend, a jövő évi szezonban pedig már itthon is ezt fogják választani, ebben biztos vagyok..Street food esküvői dekoráció
Lehet, hogy a vendégek eleinte meglepődnek egy street food koncepciójú esküvőn, de semmiképpen nem beszélnélek le róla benneteket, sőt.. Budapesten az elmúlt években egyre több, rendezvényekre is bérelhető, profi food-truck épült, a belvárosban, vagy a nyári fesztiválok némelyikén egészen biztosan találkoztatok már ilyen verdákkal.

Foodtruck
A praktikus oldala mindenképpen az ennek a tematikának, hogy nem kell bajlódni az étteremmel, variálni svédasztal és tányérszervíz közt, a vendégek pedig azt választanak, amit megkívánnak. Az pedig már csak a ráadás, hogy egy igazán jó barman, vagy pultos nagyon komoly hangulatot képes teremteni, ha profi a szakmájában, ez pedig a vendégek szórakoztatásában sem utolsó szempont. :)

Foodtruck
Ha pedig egy vagány, food truck tematikájú esküvőre vágytok, bátran forduljatok hozzánk, a legmerészebb ötlet megvalósításában is tudunk segíteni. :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői dekoráció esküvői dekoráció Foodtruck esküvői dekoráció autó esküvői dekoráció
Wedding Factory