* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Hálaadás témájú esküvő

A hálaadás (Thanksgiving) észak-amerikai ünnep, a hagyomány szerint az őszi betakarítás után adnak hálát a termésért. Ilyenkor a családtagok hazautazva együtt ünnepelnek a mindenféle finomsággal gazdagon megrakott asztal körül. Nem meglepő, hogy esküvői témaként is egyre népszerűbb az ünnep, hiszen mikor máskor lehetnénk igazán hálásak, mint amikor megtaláljuk másik felünket? :)

A következő fotósorozat azzal a céllal készült, hogy megmutassa, egy saját kertben rendezett esküvő is lehet igazán látványos és hangulatos (erről egyébként a múlt heti cikkemben is olvashattok).

Hálaadás napi esküvő

Ez a színpompás őszi menyasszonyi csokor rózsával, dísztökkel és más érdekes kiegészítőkkel azt bizonyítja, hogy érdemes merésznek lenni az összetevők és a színek összeválogatásánál!

Káposztás menyasszonyi csokor

Rózsa, kála és…káposzta? :)

Hálaadás napi esküvői dekoráció és meghívó

Természetes elemekből készült esküvői dekoráció és saját készítésű meghívók (utóbbihoz azért szükséges egy kis kreativitás :) )

Hálaadás napi asztal esküvői dekoráció

És végül egy klasszikus hálaadási finomságoktól roskadozó asztal, ezúttal esküvői dekorációként is megállja a helyét.

Bár a hálaadás nem európai ünnep, de az esküvővel való összekapcsolása szerintem ettől függetlenül remek ötlet, hiszen a hangsúly itt is a meghittségen, a család együttlétén van.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

őszi esküvői dekoráció őszi menyasszonyi csokor őszi asztaldísz hálaadás napi esküvői dekoráció különleges menyasszonyi csokor
Wedding Factory