* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Jégvarázs esküvő

Nem csak a gyerekek szívét dobogtatta meg a Disney animációs filmje, a Jégvarázs, hiszen erős jellemű, szeretetreméltó hősnőivel és a fantasztikus jeges hangulatával sok felnőttet is megérintett :) Ezért arra gondoltam, megosztok veletek én is pár Jégvarázs ihlette esküvői dekorációs ötletet, amiből ihletet meríthettek saját téli esküvőtökhöz! Nem kell megijedni, ezek a dekorációs ötletek nem kislányoknak készültek, kifejezetten elegáns, csajos stílust képviselnek!

Jégvarázs menyasszonyi ruha

Menyasszonyi ruha

A Jégvarázs ihlette esküvőben természetesen az egyik legjobb dolog a ruha: ezt a jégkék, csipkés darabot még Elza is megirigyelné!

Téli esküvői torta

Esküvői torta

Bármilyen téli esküvőhöz remekül passzol egy ilyen visszafogottan elegáns, fehér torta. Az ezüstös máz és az ehető hópelyhek teszik különlegessé.

Olaf sütemények

A desszert

Apró vendégeid oda lesznek a gyönyörűségtől, ha ilyen édességgel kínálod őket az esküvődön! Mi tagadás, én is elolvadok tőlük! :)

Téli asztaldekoráció

Asztaldekoráció

Ugye milyen aranyos? :) Egy hasonlóan kedves enteriőr összeállítása szintén nem drága, ráadásul a desszertek is aktívan hozzájárulnak az összkép kialakításához.

Elza hajviselet

Hajviselet

A tökéletes összhatáshoz természetesen egy ilyen bájos frizura is dukál! A hajadba apró strasszos vagy hópelyhes hajcsatokat is tűzhetsz, hogy még jobban feldobd az összhatást.

Esküvői frisítő

Frissítők

A visszafogott esküvői tortát ehhez hasonló extrém külsejű, kék koktélokkal kísérhetitek.

Jégvarázs ültető

Ültetők

Természetesen az esküvői dekorációhoz tökéletesen passzoló ültető is lehet havas témájú. Ez a megoldás mutatós, olcsó, ráadásul könnyű elkészíteni.

Téli menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokor

A kék, fehér és lila színek ízléses kombinálásával feltűnő, izgalmas csokrokat lehet megálmodni, mint amilyen ez a korábbi munkám is mutatja.

Kedvet kaptál a téli esküvőkhöz? Keress bátran! Te megálmodod, én megvalósítom! :) Ha pedig a bejegyzésben szereplőkhöz hasonló dekorációra szeretnél szert tenni, gyere el az őszi Garázsvásárra! Részletek a gombra kattintva:

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

téli esküvő téli esküvői dekoráció téli asztali dekoráció téli menyasszonyi ruha
Wedding Factory