* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Képzőművészet az esküvői tortán? De még mennyire!

Maria A. Aristidou művészete nem volt ismeretlen számomra, de azok a fotók, amelyeket mostanában posztolt a nagy kék oldalon, igazán elképesztőek. A szikrázóan tehetséges, fiatal festőművész -aki Angliában él és alkot- ez úttal esküvői tortákra festett, nem is akármit. Olyat már hallottam, hogy kalapács alá kerül egy Dalí, de hogy kés alá? :) Simán…

Művészi torták

Nehezen találtam szavakat, amikor realizáltam, mit is látok. Mindannyian láttunk már formatortát, vagy digitális printből készült dekorációval, akár marcipánból is; Maria alkotásai egytől-egyig műalkotások.

Művészi torták

Erre nincsenek szavak. Maximum egy, a TÖKÉLETES!

Dalí torta

Egy képzőművészeti alkotásban a témáján túl a kidolgozottsága, a megvalósítás részletei adják a erőt, az egyediséget. Maria munkáiban mindezek tökéletes összhangban vannak, ő saját bevallása szerint pusztán az öröm kedvéért és a kísérletezés izgalmáért vágott bele új projektjébe.

Vangogh torta

Őszintén javaslom, hogy keressétek a művészt a Facebookon:(https://www.facebook.com/Maria.A.Aristidou/photos_stream) vagy az ismert közösségi portálokon, biztos vagyok benne, hogy a ti szívetekbe is belopja magát! :)

(Fotók: Maria A. Aristidou – facebook)

 

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

különleges esküvői torták művészi esküvői torták
Wedding Factory