* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Kérsz egy barackot? :)

És neeeem, nem a nagyfater féltve őrzött “barcikai rettenetes” becenevű, istentelen párlatáról lesz szó, hanem 2015 egyik brutálisan jó trendszínéről, a barackról. Ok, van benne némi púderes árnyalat is, de az alap mégis ez az édes, nyári, isteni gyümölcs, amelyről a szuper meleg esték és a simogató esti levegő jut eszünkbe. Nota bene, baromi jól passzol egy dekorációhoz is ez a hangulat, nem is vagyok meglepve, hogy az idei évben az egyik legkedveltebb valamennyi menő esküvőszervezőnél és dizájnernél. Hogy ti is érezzétek, mitől fog dögleni a légy idén egy tökéletes lagzin, kerestünk pár hangulatkeltő összeállítást.. :)

Barack esküvői dekoráció

Sok menyasszonyt kell lebeszélnem évről-évre a nagyon karakteres, erős árnyalatokról, higgyétek el, ezt csak az összhatásért teszem. ráadásul kora nyáron annyi lehetőség van a barack ezer árnyalatát a virágokban is megjeleníteni, hogy az már maga az élő romantika.

Barack esküvői dekoráció

Imádom ezeket a törékeny rózsafejeket, a dús szirmokat, a bazsarózsa ártatlanságát és könnyed, finom eleganciát a fotókon.. Ha pedig élőben is szeretnétek megvalósítani egy hasonló esküvői dekorációt, pontosan egy hét múlva élőben is szívesen segítünk nektek a Kongresszusi Központban, az Esküvő Kiállítás és Vásár rendezvényen. Várunk benneteket szeretettel! :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

barack esküvői dekoráció
Wedding Factory