* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Kutyás esküvő - egy nem mindennapi élmény

Sok családban a kutya valóban családtagnak számít, ezért természetes számukra, hogy részt vegyen az esküvőn is. Igaz, nem mindennapos ötlet, de gondos szervezéssel és néhány alapszabály betartásával nem megvalósíthatatlan. Sok fiatal pár szinte gyermekükként bánik a kutyájukkal, különösen, amíg nincs valóban gyerekük. Mindenhova magukkal viszik, munkába, étterembe, nyaralásra ezért természetes számukra, hogy az esküvőn is részt vegyen kis kedvencük.

kutya_eskuvo_dekoraciokutya_eskuvo_dekoracioKutyás esküvői dekorció

Fontos, hogy válasszunk egy személyt, akit a kutya ismer és elfogad és aki szívesen vállalja a kutyával kapcsolatos teendőket. Azt azért lássuk be, nekünk nem lesz alkalmunk a kutyával törődni. Egészen biztos, hogy a templomi szertartásra nem vihetjük magunkkal, meg kell hát kérnünk valakit, hogy a végére hozza oda a kutyát.

Kutyás esküvői dekorció

Ha nekünk fontos, hogy kis kedvencünk is szerepeljen az esküvői fotókon, ne hallgassunk másokra. Biztos lesznek, akik bolondnak néznek minket e miatt, de ne törődjünk velük. :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory