* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

na, ezeket NE TEDD, ha itt a tavasz :)

Végre kisütött a nap, mi meg legszívesebben mint elszabadult csillámpónik futkároznánk a mezőn naphosszat, virágos ruhában. Nagy kár, hogy sokszor ennél sokkal nagyobb butaságokat teszünk. Lista arról, mit nem kéne csinálni ilyenkor.

 

 Az első napsütésnél kicserélni az egész gardróbot, a téli cuccokat jó mélyre dugva. Miután ezt megtettük, biztosak lehetünk benne, hogy pár napon belül drasztikus lehűlés lesz és évszázados hidegrekordok fognak megdőlni.

 Körülbelül a ruha rendezgetésének első 10 percében már hosszú listát írni arról, miket kell megvenni és teljesen kétségbe esni, hogy nincs egy tavaszi göncünk se. Érthetetlen, pedig tavaly is jártunk valamiben…

 Elmenni vásárolni és beszerezni egy csomó mindent egy szuszra, pont mielőtt az igazán király tavaszi cuccok megérkeznének a boltokba. Ja, és a téli leárazáson olyan dolgokat venni olcsón, amiket majdnem biztos, hogy jövő télen már divatjamúltnak gondolunk.

 Hihetetlen magabiztossággal leülni az éppen kihelyezett szabadtéri asztalokhoz és – mivel nem akarunk puhánynak látszani – akkor is ott maradni, ha már rájöttünk, hogy nyilvánvalóan hideg van még ehhez.

 És amúgy is: elindulni lazán egy pólóban és egy bőrkabátban. Mire este lesz, már szipogunk is, mint annak a rendje.

 Megszervezni egy csomó kinti programot, napon sétálást, kiülős borozgatást, aztán iszonyúan elkeseredni, mikor rájövünk, hogy a munkaidőnk vége még egybeesik a naplementével.

 Lehet, hogy nem férünk be a tavalyi farmerba, de nem sok értelme van őrült turbo diétába és edzésbe kezdeni, és ezzel totál taccsra rakni magunkat. Persze ettől még sok mindent tehetünk az alakunkért, csak a bikiniszezon szót ne kelljen kimondani.

 Leégni az első napsütéses kiránduláson. A falfehér bőrnek sokszor egy kis nap is megárt, úgyhogy a hétvégi biciklitúrán ne spóroljunk a naptejjel.

 Nem szedni elég vitamint. A méregdrága külföldi zöldségek még nem vitaminbombák, viszont a szervezetünk ilyenkor van a legjobban lemerülve. Ne szégyelljük kifosztani a patikát és beszerezni az ipari mennyiségű C vitamint!

 És a legnagyobb hiba: nem vinni napszemüveget magunkkal!

Forrás: www.tizdolog.hu

Felturbózva a pár óra napsütéstől most küldök Nektek egy számot a tavaszi menyasszonyi ruhák nézegetéséhez!

https://www.youtube.com/watch?v=IPKAwJKGSDc

 

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői ruha
Wedding Factory