* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Nézz körmére a menyasszonynak!

Miközben azon gondolkoztam, milyen posztot kalapáljak össze mára, szó szerint kalapáltam. Egész héten rajtam volt az évszakváltáshoz köthető “rendezzük át az egész lakááást!!!” mánia, így természetesen egy kép új helyre szögelése közben a körömágyam legpuhább részébe csapódó fegyver élménye egyből ötletet adott. Ránézünk a menyasszonyok manikűrjére is…

romantikus manikűr

Nyitásként rögtön egy kis habos-babos. Nekem kicsit olyan érzésem van, hogy random tortacukorkákba forgatta a mézzel bekent körmeiket, de az összhatás jól passzol a ruha stílusához, örök romantikusoknak és hercegnő-rajongóknak ideális választás. :)

rockabilly manikűr

Egy kis rockabilly, egy kis Moulin-Rouge, csipkés is, legyezős is, óriáskerekes is. Profi munka, jó tervezés.

csillámpóni manikűr

A csillámpóni DeLuxe motívumok, valamint a különböző feltétekkel gazdagított szívecskék még a habos-babost is überelik, de hát a divat, az divat. Külön pontot érdemel a köves masni. Szerintem.  :)

szolid manikűr

A kevesebb több klasszikus esete, francia manikűr, és egy szívpötty… Egy igazi hippi-, vagy hipsterlagzira tökéletes. :)

Megyek, kicserélem a sebtapaszt..

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői ruha érdekes esküvői dekoráció menyasszonyi ruha különleges esküvői dekoráció
Wedding Factory