* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Réka és Marci esküvői dekorációja - avagy orchidea tobzódás az Aquincum hotelben

Ritkán szoktam esküvői helyszíneket promózni, mielőtt félreértenétek, nem üzleti érdekből teszem, sokkal inkább őszinte ajánlásként nektek. Réka és Marci esküvői dekorációját az Aquincum Hotel egyik báltermében készítettük, s meg kell mondjam öröm volt velük dolgozni. Tökéletes harmónia a terem enteriőrjével, remek együttműködés Szimonettával, a mindig profi bankettmenedzserrel, nem is beszélve az összeszokott, hipersebességgel mozgó, ezer éve vendéglátós csapatról, akiknek egy motivációjuk van, a szakmai profizmus..

Réka színezett vizet szeretett volna a vázákban, hogy harmonizáljon a textil dekorral és kiemelje a fehér orchideafejeket. Nem is volt semmi akadálya.. :)

Némi festék, szuper magas hengervázák és holland hibrid orchideák kerültek az asztalokra, két vázában virág, egyben úszógyertya. Tökéletesen passzoltak a színvilághoz.

Fehér és pink, átlátszó és telt színű, a fénytechnikusok pedig elképzelhetetlenül kreatívan festették meg fénnyel a falakat, rég láttam ennyire egyszerű, mégis lenyűgöző egységet egy esküvői dekorációban..

Természetesen a textileket is mi szállítottuk. A navy-blue körabroszokhoz első látásra nagyon pure a fehér székszoknya, azonban amikor felkerültek a masnik pink és kék színben, megteremtődött az összhang. Masnikötésben azt hiszem európa-bajnokságot  nyerhetnék, de nem elégszem meg csak a virággal, a Wedding Factory mindig teljes megoldásokban gondolkozik, mint itt is… :)

Kell egy fajta csuklótechnika a dupla masnikötéshez, de nincs mese, ez az utóbbi évek legmenőbb trendje, nálunk gyakorlatilag nincs olyan szín, amit ne találnátok meg. Ha mégis, levarratjuk. :)

Orchideás asztaldísz

A főasztaldísz.. Ez sem mentesült az orchideabombától, Réka külön kérése volt, hogy ezek a légies, könnyű virágok kerüljenek minden vázába és a főasztaldíszbe is, nem is álltam ellent, imádom az orchiedákat. :)

A főasztal hátterét közel négy méter fényfüggönnyel dekoráltuk, a kihívásnak megfelelő mennyiségű szaténnal és kitartással a közel negyven fokos középhőmérsékletben.. :)

És ez úttal sem volt hiábavaló a munka.. A hajnali bontáskor nem csak Réka és Marci állt derekasan helyt, hanem a rendkívül jó hangulatú, szép számban jelen lévő vendégsereg is állta a sarat.. Ölelésekkel búcsúzkodó, kedves, fantasztikus estét maguk mögött tudó emberekkel találkoztunk, akik meg kell mondjam őszintén, tudták mi egy komoly buli. :))

Réka, Marci! Ez úttal is csak annyi dolgom van, hogy megköszönjem a megbízást és megszámlálhatatlan boldog pillanatot kívánjak közös életetekben! :))

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

piros esküvői dekoráció fehér esküvői dekoráció bordó esküvői dekoráció orchidea esküvői asztaldísz pink esküvői dekoráció
Wedding Factory