* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Bemutatkozik a II. Menyasszony Műhely csapata: Szabó Ivett (esküvői fotós)

8 részes bejegyzés sorozatunkban  megismerkedhettek a II. Menyasszony Műhely csapatával. Elsőként Szabó Ivettet, az esemény házigazdáját ismerhetitek meg:

Szabó Ivett

Esküvői fotós

Szabó IvettIvett élvonalbeli portré és esküvői fotós, aki képein az érzelem gazdag, művészi megközelítést helyezi előtérbe.
Ivett 30 éve fotóz, a filmes korszak gyermeke. A magyar fotográfia nagy mestereitől sajátította el tudását, Baricz Katalin, Kerekes Gábor és Stalter György tanítványa volt. Önálló fotókiállításai voltak többek között a győri Médiawave fesztiválon, és camera obscurával készült képei a Magyar Fotográfia Házában kerültek kiállításra.
Két kis gyermek anyukája, közgazdászként diplomázott, jelenleg pszichológiai tanulmányokat folytat.
Az esküvői fotográfia, és a gyermek fotózás egyenlő súllyal szerepel portfóliójában, Budapest egyik legszebb napfény műtermének tulajdonosa, Szabó Ivett Fotóműhely néven egy 7 fős stábot vezet. Az Új Generációs Esküvői Fotós Képzés vezető oktatója.
Az esküvői fotográfiában az érzelmek megörökítésére helyezi a hangsúlyt, azt vallja hiába tökéletes egy kép minden szempont szerint, ha nem mutat meg érzéseket. Az esküvők során olyan atmoszférát teremt, ahol a párok meg merik mutatni a valódi érzéseiket, és pózolás helyett önfeledten játszanak a kamerával.

Ivett oldala: www.szaboivett.hu

Pár kép Ivett korábbi munkáiból:

Mentés

 

II. Menyasszony Műhely

2016. október 6-8.

8 szakember, 8 esküvői szakterület, sok tipp és trükk neked a nagy napra! Minden kötelezettség nélkül! Ha a nagy személytelen esküvői kiállítások nem a te stílusod, akkor ITT A HELYED!

Mentés

Mentés

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői fotózás menyasszony műhely rendezvény
Wedding Factory