* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Szörnyek kicsiny tárháza - avagy a legdurvább esküvői torták, ever...

Lassan az idei szezon végére érünk, adós vagyok még pár esküvő posztjával, igyekszem utolérni magam, de sokkal jobban szeretek a párok fotósaitól kapott képekkel posztolni, ezért egy kis türelmet kérek még a gyönyörködtetéshez. :) Azonban ezen a nyáron sem maradtak el a kínosabb bakik, ennek kapcsán kicsit körülnéztem a Google képkeresőjében, horrortorta-ügyben. Hát, azt kell jelentsem, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, olyan pompás példányokat találtam, hogy csak na… Gondosan válasszatok cukrászt, ezt a saját tapasztalataim alapján is mondom, azért is, mert velünk egy igazán dögös ötletekkel rendelkező, szinte bármit megvalósító szakember dolgozik, sosem okozott még csalódást, sőt… :) De vannak más opciók is, egészen elképesztőek.

Horror esküvői torta
Biztosan láttatok már egy-egy kóbor, mámoros éjszakán egy éjjel-nappaliban hasonlóan terhelt szemgolyó gumicukrot, de ezt azért mégsem értem. Walking Dead ide, vagy oda, szerintetek a nagyi hány másodperc alatt kap hátsófali infarktust egy ilyen tortától? Legalább a körmök szépen kidolgozottak… :)

Könyv esküvői torta
Egyszerűen nem találtam szavakat, amikor erre a remekműre bukkantam. Gondosan kidolgozott könyvkötészeti módszerek, repülő kék galambok, a borzalmas cukorvirágok gyermekkorom tortáiról. Hm.. Szerintetek a bal oldalt hátat fordító galambocska mire készül? Nem akarom elképzelni.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

különleges esküvői torták rémes esküvői torta
Wedding Factory