* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Tippek eljegyzési partyhoz

Hamarosan itt a Karácsony, a szeretet ünnepe. Nagyon sokan időzítik az ünnepekre a leánykérést, a fák alá beköltöznek az eljegyzési gyűrűket rejtő dobozkák :) Ennek kapcsán arra gondoltam, hogy az eljegyzési party témájához adok pár dekorációs tippet, hiszen nem sokára többeknek aktuális lesz a téma :)

Hangulatvilágítás

Álomszerű és romantikus, fölösleges sallang nélkül; ha te is ilyen eljegyzési partyra vágysz, a legkönnyebben ügyesen elhelyezett dekor világítással, fényfüggönnyel érheted el a kívánt hatást. Egyszerű, mégis elegáns megoldás, ami habos-babos kiegészítők nélkül is megállja a helyét.

Fényfüggöny eljegyzési party

Édesség asztal

Kenyerezd le a vendégeidet egy ügyesen dekorált édességgel megrakott asztallal. Az asztalt dekorálhatod közös képekkel, de maguk az édességek is lehetnek egyben dekorációs elemek.

Eljegyzési party édességek

Girland

A fény dekorációhoz hasonlóan ennek a dekorációs  elemnek a nagyszerűsége is az egyszerűségében rejlik. Ráadásul fotózkodni is remekül lehet vele :)

Eljegyzési party girland

Színes lampionok

Vidám, bohókás megoldás, ha színes lampionok és színben hozzájuk illő friss virágokból összeállított asztaldísz adja az eljegyzési dekoráció alapját. Vigyázz, ne vidd túlzásba! Az élénk színeket fehér terítővel, szalvétával és tányérokkal egészítsd ki.

Eljegyzési party lampionokkal

Ötletes léggömbök

A dekorációhoz használhatsz héliummal töltött léggömböket, amiknek a zsinórjára rólatok készült képeket és lámpákat rögzíthetsz. A lufik színét szabd a stílusotokhoz és a dekoráció többi eleméhez: arany az elegáns stílus kedvelőinek, vidám tarkabarka az örök gyerekeknek vagy egyszerű, letisztult fehér, ha nem akarod, hogy elvigye a tekinteteket.

Lufis eljegyzési party dekoráció

A nagy nap főpróbája

Szeretnél kipróbálni egy esküvői dekoráció stílust, de nem mered élesben bevetni? Többek között erre is nagyszerű alkalom az eljegyzési buli! Mégsem olyan a dekoráció, mint ahogyan elképzelted? Még van időd kigondolni, hogy min változtass!

Eljegyzési party esküvő főpróba
 

Ha úgy érzed, hogy túl nagy feladat az eljegyzési party dekorációjának megálmodása vagy szeretnéd profira bízni a munkát és kihozni a maximumot, lépjünk kapcsolatba! :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

ünnepi dekoráció eljegyzési party eljegyzés
Wedding Factory