* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Vattacukor, körhinta és csavart fagyi - esküvő a vidámparkban

Úgy döntöttem, hogy mivel egyre sokasodnak az idei felkérések, megosztok veletek párat, legyen az első az eddigi idei kedvenc témám, a vidámpark! :) Egy hete találkoztam egy megacool párral, a srác egy szakállas vagány, a menyasszonya pedig egy igazán belevaló, bátor csajszi, ötletük pedig nálam is betalált..

Vidámpark esküvői dekoráció

Hihetetlenül jó élmény volt velük tárgyalni, közös az ötletük, brutálisan egy hullámhosszon vannak és természetesen vidámparki hangulatot szeretnének az esküvőjükön, így hát fel is hajtottam egy vattacukor gépet, egy fagylaltkészítő-gépet, a lánchintával még egy kicsit gondban vagyok.. :) Imádom ezt a hangulatot, kékek, rózsaszínek, önfeledt vidámság, lazaság és giccsmentesség mindenhol.

Vidámpark esküvői dekoráció

 

Minden esküvő, amit dekorálunk nekem is ünnep, nem tudom kivonni magam abból a különleges atmoszférából, ami a készülődést, az építést jelenti.. Kicsit úgy érzem magam ilyenkor, mint amikor titkos meglepetésbulit szervezünk egy barátomnak, izgalommal várom, milyen tekintettel lépnek majd be, amikor meglátják a végeredményt. :)

Ifjú pár körhintán

 

Természetesen, ahogy elkészült az esküvői dekor, részletes beszámolót kaptok róla. :) Ti benne lennétek egy lánchintás vattacukor őrületben? :)))

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

színes esküvői dekoráció érdekes esküvői helyszín érdekes esküvői dekoráció különleges esküvői helyszín
Wedding Factory