* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

A környezettudatos esküvő - menyasszonyi csokrok papírból

Az ötlet nem új, az elmúlt pár szezonban már lehetett találkozni papírból készült menyasszonyi csokrokkal, de mint a dekorációs trendek esetében, itt is évről-évre változik a divat, a formák és színek jönnek-mennek, újabb és újabb kreációk jelennek meg a kínálatban. Kicsit utána néztünk, mi változott idén, fantasztikus szépségekre bukkantunk. :)

Papír menyasszonyi csokor

Nyilván az élő virágcsokrok mellett kellene lándzsát törnöm, már csak hivatásból is, mégis ez a zöld kompozíció lekívánkozik a képernyőről. Életteli, fantasztikusak a szirmok, baromi jó ötlet a gomb a virágfej közepén, ráadásul a színharmóniája is tökéletesen rendben van, egyszerűn gyönyörű. :)

Papír menyasszonyi csokor

Ez a gömb se semmi, nagyon jól mutat benne együtt az orchidea a bazsarózsával, az a nyíló bimbó pedig kifejezetten egy tavirózsára emlékeztet. Diszkrét, elegáns csokor, azoknak alkalmas, akik a visszafogottabb stílust kedvelik.

Papír menyasszonyi csokor

Végül egy igazán édes kis semmiség, egy szuper nyári vegyes vadvirágcsokorra emlékeztető papírcsoda, vidám, színes, mégis egyszerű és igazán gazdag. Hogy tetszene egy menyasszonyi csokor papírból? :))

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői virágcsokrok kategóriában jelent meg.

Cimkék

papír menyasszonyi csokor zöld menyasszonyi csokor bordó menyasszonyi csokor fehér menyasszonyi csokor
Wedding Factory