* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Egy esküvői dekoráció születése - pillantás a kulisszák mögé

Egy igazán kitalált és megtervezett esküvői dekoráció elkészítése nem mindig könnyű feladat, még Krisztinek sem, pedig nyolc éve gyűri az ipart. :) Ezért a nyomába eredtünk a múlt héten, hogy megmutathassuk nektek a hétvégi esküvői dekorációk megvalósításának lépéseit. Első felvonás: a virágpiac..

Reggel 8.00. Hősünk, akár egy jó háziasszony, végignézi a gondosan összeállított bevásárlólistát. Igaz, ezen most nem csirkecomb és padlizsán szerepel, inkább a menyasszonyi csokrokhoz szükséges virágok és kiegészítők.

Hopp, ez a lila wanda orchidea tökéletesen fog illeni Andi szombati menyasszonyi csokrába.. Mit is terveztünk még hozzá?

Calla. Igen, ezt kereste Kriszti. Elképesztő a választék, a holland nemesítésű hibridek a legmegdöbbentőbb színekben is rendelhetők, akár a már szinte feketébe hajló mély lila árnyalatban is..

Ez egy valódi piac. Be kell jutni az elsők között, villámgyorsan felmérni a terepet és könyörtelenül lecsapni mindenre, ami a dekorációhoz szükséges. Bár egy rutinos versenyzőnek ez nem okozhat gondot.. :)

Ezt a gyönyörű zöld hortenziát már egy hete megrendelte egyik kedvenc kereskedőjétől. Biztosra kell menni, nem fordulhat elő, hogy valami hiányozzon egy menyasszonyi csokorból..

Ok, hortenzia pipa. Indulhat a vadászat a pink rózsa után, hiszen az asztaldíszekhez kell, vagy nyolcvan szál.. Ebben a repülőgép hangárban brutális a választék, de csak a legjobbal érjük be. :)

Hmm.. Kellékek.. Mi is szerepel a listán? Irányító tábla, Mr. and Mrs. felirat, esküvői álarcok és jó pár színes lampion. Akkor ezek mind mehetnek is a kosárba. Pipa. :)

Lila és fehér lisianthus  is kell, enélkül haza nem megyünk! Nézzük csak, melyik van megnyílva eléggé? Hmm.. Elég lila, elég nyílt, ez pont jó is lesz.

10.00. Két újabb kávé és egy bundáskenyér után Kriszti ráfordul az utolsó körre, indul a harc a rózsaszín törperózsákért. Hiszen a menyasszony ezt rendelte, ezt is kell kapnia. :)

És íme: egy igazi piaci “harcos” elégedett mosolya. :) Persze Kriszti is nőből van, muszáj a végén még egyszer körülnézni, hátha akad még valami, amit “lehetetlen” ott hagyni.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői virágcsokrok kategóriában jelent meg.

Cimkék

orchidea menyasszonyi csokor rózsaszín menyasszonyi csokor érdekes esküvői információk rózsa menyasszonyi csokor
Wedding Factory