* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Egy esküvői dekoráció születése, vol. 2.0, avagy a második nap...

Miután sikeresen megküzdött Kriszti az elemekkel és a konkurensekkel, következett a második nap, tervezni, szervezni és természetesen megkötni a menyasszonyi és szülőköszöntő csokrokat, elkészíteni a hajdíszeket és gyűrűpárnát, egy fél teherautónyi kellékről már nem is beszélve.. :)

színes virágcsokor

Mint mindig, most a menyasszonyi csokor volt az első a sorban, nyilván ennek kell vinnie a prímet.. A sötétlila calla, az egy árnyalattal világosabb lisianthus és a púder rózsák szépen összeálltak egy formás gömbbé, megtestesítve ezzel Andi vágyait a csokrával kapcsolatban. :)

színes virágcsokor

És kész! Már csak szalag kell a szárakra, pár gyöngyfejű gombostű és mehet is a vázába.. Andi és Miguel esküvőjéről részletesebben is olvashattok, az építést és a lagzi képeit is megmutatjuk nektek! Azonban Kriszti nem állt meg egy csokornál, jöttek az újabb és újabb kreációk, lassan sor került a második szombati esküvő dekorációjára is, a pink rózsák következtek..

vörös rózsacsokor

Egy kis bogyós termés, zöldek, füvek és a pink bombázó.. Kell ennél több? :)

vörös rózsacsokor

Végül újra Andi került reflektorfénybe.. Konkrét kérése volt, egy külföldi szájton talált egy asztaldíszt és annyira beleszeretett, hogy pontosan ugyanolyat szeretett volna az asztalokon látni az esti vacsorán. Andi “tündérszigetként” emlegette az asztaldíszt és természetesen pontosan azt kapta, amit kért. Még ő maga is el volt képedve a végeredményen.. Na de nem lőjjük el az összes puskaport, a holnapi, építésről szóló posztban megmutatjuk nektek az elkészült dekorációt és Andi álmát.. :)

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői virágcsokrok kategóriában jelent meg.

Cimkék

lila esküvői dekoráció piros esküvői dekoráció fehér esküvői dekoráció
Wedding Factory