* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvői dekorációs stílustornádó bordóban és pinkben.. :)

 

Anna és Tamás esküvője sem volt rendhagyónak mondható, rettenetesen élveztem velük a közös munkát.. Szűk, kis létszámú családias hangulatú esküvőt terveztek különös figyelmet szánva a vacsora összeállítása mellett a dekorációra.

bordó pink rózsacsokor
Konkrét elképzeléssel érkeztek hozzám, amit biztosan tudtak, hogy bordó-pink színekben képzelték el az asztaldíszeket, csokrokat.
gyümölcsös bordó pink virágcsokor
Ezen a szálon indultunk el, de mint már annyiszor a kellékek tömkelegétől elbizonytalanodtak. Akkor indult el az igazi ötletelés és a csapongás, mi lenne ha minden asztaldísz kicsit más lenne, de tartanánk az elképzelt színvilágot. Így jött az ötlet, hogy pár asztalon olyan helyek hangulatát jelenítsük meg ahol már jártak, vagy nagyon kedvelnek, ezeket kiegészítve gyümölcsökkel.
narancsos bordó pink virágcsokor narancsos bordó pink virágcsokor
Így születtek meg a következő asztalok: gyümölcsös, trópusi, Japán, latin és portugál. Annáékkal nagyon könnyű volt a munka, szinte teljes egészében rám bíztak mindet, persze az összes ötletet részletesen egyeztetjük.
bordó pink virágcsokor
Mint már annyiszor én is élvezhettem, hogy csaponghatok a virágok és kiegészítők felhasználásában szabad kezet kapva.
bordó pink kiegészítők
Kedves Anna és Tamás!
Élmény volt veletek dolgozni, ismételve önmagam nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
 
Végül hadd osszam meg veletek Anna és Tamás levelét, amelyben megosztották velem gondolataikat:
 
Gyönyörű lett a dekoráció, pont olyan, amilyenre vágytunk. Az elején csak a színekben voltunk biztosak és nagyon jó élmény volt Krisztivel együtt kitalálni a részleteket. Ötletelés közben mindig pontosan arra reagált, amit felvetettünk, és abban az irányban gondolkodott velünk tovább, amerre kértük. Már az ötletelést követő első ajánlat 99 százalékban olyan lett, amit szerettünk volna, és csak egy-két dolgot változtattunk már utána. Az utolsó utáni pillanatos új kéréseinket is rugalmasan és profi módon kezelte. A kész dekor egyszerre lett elegáns és kreatív, minden egyes szál virág tökéletes volt. Azokban a részletekben, amelyekben rábíztuk a döntést, kitűnő ízléssel választott. Az egész dekoráció, a csokrok és a kitűzők is azt sugallták, hogy minőségi alapanyagokból, alaposan átgondolt koncepció mentén gondos kezek készítették, szívvel-lélekkel. Az élénk színek remekül mutattak a fotókon, a koszorúslányok fejdíszei pedig annyira szépek lettek és olyan jól álltak a kislányokon, hogy javasoljuk, senki ne hagyja ki! Anna és Tamás

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői virágcsokrok kategóriában jelent meg.

Cimkék

bordó menyasszonyi csokor piros esküvői dekoráció pink esküvői dekoráció
Wedding Factory