* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Greenery a menyasszonyi csokrokban is!

A gyönyörű, ezernyi színben pompázó, illatos friss virágok valószínűleg soha nem mennek ki a divatból, de ha szeretnél hódolni az idei egyik legnépszerűbb trendnek, vagy csak valami szokatlanra vágysz, érdemes megfontolnod a greenery, vagyis csupa zöld esküvői dekorációt- és menyasszonyi csokrot! :) A greenery előnye a virágokkal szemben, hogy amellett, hogy trendi és stílusos, a visszafogottabb költségvetéssel tervező arák nagy kedvence lehet.
A legtöbb esküvőn hatalmas mennyiségű virágra van szükség. Már nem csupán a menyasszonyi csokorban jelennek meg, hanem az esküvői dekoráció szinte minden pontján: az asztalközéptől a koszorúslányok csokrán át az élő hátterekig és szék dekorációig mindenhol. Ha a természetközeli érzésről nem szeretnél lemondani, de sokallod a virágok magas árait (főként a szezonon kívüli virágok dobják meg az esküvői büdzsét), gondolkozz zöldben! A zöld növények rengeteg árnyalatban, textúrában, formában elérhető, a végeredménynek pedig csak a kreativitás szab határt! Ha feltűnésre vágysz, válassz egy változatos nagy, zöld csokrot. Ha azt gondolnád, hogy a zöld menyasszonyi csokorháttérbe olvad, tévedsz! biztosan minden tekintetet magához vonz majd, ráadásul a smaragdzöld levelek csodás kontrasztban lesznek hófehér ruháddal.
Jöjjön pár konkrét megvalósítás inspirációnak! Remélem, hamarosan lesznek bevállalós menyasszonyok is, akiknek hasonló szépségeket köthetek :)

Eukaliptusz és páfrány

egyszerű greenery menyasszonyi csokor

Ha szereted a zöld színt, nyugodtan cseréld le a feltűnő színű virágokat és vonulj az oltárhoz egy ehhez hasonló zöld gyönyörűséggel! A csokor két fő összetevője a páfrány levél és eukaliptusz levelek.

Természetes, bohókás

feltűnő greenery menyasszonyi csokor

Ha a lazább, természetes hatású csokrokat szereted, ez az összeállítás a kedvenced lehet! Az egész menyasszonyi csokor frissességet és játékosságot sugall, mélyzöld árnyalatai jól érvényesülnek a fehér ruhával párosítva.

Letisztult, egyszerű

egyszerű greenery menyasszonyi csokor

Néha csupán egy-két összetevő is elegendő a tökéletes menyasszonyi csokorhoz. Ez a kedves kis bokréta babérlevelekkel körített völgycsillag virágokból lett kötve, valószínűleg nem csak a megjelenése, hanem az illata is nagyon kellemes!

Szokatlan, feltűnő

sokszínű greenery menyasszonyi csokor

Még hogy a greenery unalmas? Ebben a csokorban máris rengeteg arcát megmutatja: különböző színek, formák textúrák egyetlen csokorban, mégis tökéletes harmóniában. Modern és figyelemfelkeltő csokor páfrány levelekből, ostorménfa bogyókból, hunyorokból, tarkalevélből.

Óriás csokor

óriás greenery menyasszonyi csokor

Ez a menyasszonyi csokor inkább textúrájával és méretével hódít, mintsem színével. A monokróm, smaragdzöld összeállítás különféle páfránylevelekből, mákgubókból, lecsüngő amaránt füzérekből, tekeredő folyondár indákból áll. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy az óriási csokrok optikailag kisebbnek tüntetnek fel, így inkább kifejezetten magas menyasszonyoknak ajánlott!

Erdei ihletésű

erdei greenery menyasszonyi csokor

Talán a felsorolásból ez a csokor az, amelyik a leginkább bizonyítja, hogy egy csak zöld színekből álló kompozíció is lenyűgöző látványt nyújthat. Az összeállítás legfeltűnőbb elemei a szukkulensek, amiket páfrány levelek és különféle egyéb növények vesznek körül.

[spacer height=”20px”]
(Képek forrása: www.brides.com)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői virágcsokrok kategóriában jelent meg.

Cimkék

zöld menyasszonyi csokor greenery menyasszonyi csokor menyasszonyi csokor trend
Wedding Factory