* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Jövőre is hódít a rusztikus stílus - 8 gyönyörű menyasszonyi csokor a romantika jegyében

8 POMPÁS RUSZTIKUS CSOKOR A ROMANTIKA JEGYÉBEN

A rusztikus stílus egyszerűen sosem megy ki a divatból, ez a menyasszonyi csokrokra és az esküvői dekorációra is abszolút igaz. Fő ismérvei a természetesség és a naturalitás, ami a csokrokban is a burjánzó vadvirágok, a nyár végi, hatalmas szirmú, élénk színű és friss virágokban jelenik meg.

Annyira gazdag ebben az időszakban a kínálat, hogy sokszor magam is zavarba jövök, napraforgótól a pipacsig szinte bármilyen virágot lehet kombinálni az üde zöldekkel, nyári füvekkel, s mivel a rusztikus stílus nem kötött műfaj, ezért az apró rózsák, orchideák, szellőrózsák is kifejezetten jól illeszkednek egy rusztikus menyasszonyi csokorba.

Itt fordítva igaz, hogy az ördög a részletekben rejlik, csak ártanánk egy gondosan kimunkált és megtervezett kreációval, ezért a szárakat általában hosszabban szokás hagyni és nem feltétlenül szükséges teljesen lekötni szalaggal sem.

Lényeg a burjánzó szépség és természetesség, általában nagyon kevés kiegészítőt és kelléket kötök egy rusztikus menyasszonyi csokorba, hiszen pont a naturalitását és a vibráló életteliségét veszítené el ezáltal. Szalmaszálak, raffia, minden ami font, vagy szőtt. Ettől lesz ilyen természetesen gyönyörű egy rusztikus csokor. :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői virágcsokrok kategóriában jelent meg.

Cimkék

bordó menyasszonyi csokor napraforgó menyasszonyi csokor rusztikus esküvői dekoráció fehér menyasszonyi csokor színes menyasszonyi csokor sárga menyasszonyi csokor rózsaszín menyasszonyi csokor piros menyasszonyi csokor
Wedding Factory