* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Nem rázva, de keverve: a lila és sárga találkozása

A lila szín az önuralom, a misztikum, a bölcsesség jelképe. A feng shui szerint a legintellektuálisabb, legspirituálisabb színek egyike. A szellem és a megértés, az érzékeken túli világ szimbóluma. A szellemiséget, a magasabbrendűséget képviseli. Hatására eszmék, magasztos gondolatok alakulnak ki. Fejleszti az alkotókészséget. A lilát viselők és kedvelők általában ragaszkodnak a hagyományokhoz. Nem tűrik a hamis csillogást, az álnokságot, a képmutatást. Nagy fantázia, képzelőerő jellemzi a szín alá tartozó embereket. Könnyen találnak utat a misztériumok világához.

Lil, sárga menyasszonyi csokor

A sárga a határozottság, a derűlátás és a természetes életöröm része. A fény és az élet, az éltető nap sugarainak színe. Kínában régen csak a császári család tagjai viselhették a sárga színű ruhákat, hiszen a Nap színe csak a kiválasztatottakon jelenhetett meg. Összefügg a kreatív tudással, a toleranciával és a türelemmel. Sokoldalú szín, mert jelenti az előrejutást, a haladást, s mivel a föld színe is, a termékenységet és szimbolizálja.

Lil, sárga esküvői dekoráció

Külön-külön is imádom ezt a két színt, de együtt kifejezetten erős rezgésű, pozitív energiájú a rezgésük. Hogy tetszik nektek? :)

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői virágcsokrok kategóriában jelent meg.

Cimkék

sárga esküvői dekoráció lila esküvői dekoráció sárga menyasszonyi csokor lila menyasszonyi csokor
Wedding Factory