* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Őszi és téli esküvők/1. rész: Ősz

Őszi esküvő

Bármelyik évszakot válasszuk is az esküvőnkhöz, egy kis kreativitással igazán felejthetetlenné tehető a nagy nap. A nyári szezon lassan véget ér, de szerencsére egyre többen látják meg az őszi és téli esküvők szépségét és különlegességét.
Most egy kétrészes írásban kicsit részletesebben igyekszem az őszi és a téli esküvőkről írni: mi teszi őket remek választássá, milyen virágokat és természetesen milyen ruhát válasszunk. Remélem, sokan kedvet kaptok hozzá, hogy bevállaljatok egy ilyen különleges időpontot :)

 
Őszi esküvői dekoráció

Kinek ajánlom az őszi esküvőt?

Ha imádod a csípős, őszi reggeleket, amikor már süt ugyan a nap, de a levegő még kissé ködös, ha boldoggá tesz a száraz levelek zizegése a lábad alatt, csodálattal tölt el az élénk vörös, narancs, sárga színek és a ragyogó kék ég közötti kontraszt, akkor mindenképp érdemes meggondolnod, hogy ősszel tartsd meg az esküvődet. Ráadásul ha mázlid van, az esküvő hétvégéjén igazán kellemes indián nyarat fogtok ki.
A színek ilyenkor önmagukban is lenyűgözőek; esküvői dekorációnak használhatsz természetes elemeket, például fenyőtobozokat, levelekből készített díszeket vagy terméseket is. Ha csajosabb esküvői dekorációra vágysz, az ősz színeihez remekül passzolnak a bronz és az arany árnyalatok is!

Az egyetlen árnyoldala az őszi esküvőnek, hogy hamarabb sötétedik és az esték hűvösebbek, de ezekből még előnyt is kovácsolhatsz. A dekorációt nagyszerűen ki lehet egészíteni gyertyákkal, lampionokkal, vagy akár csillagszórókkal, amik ráadásul meghitt hangulatot is teremtenek. A hideg sem okozhat gondot, ha kosarakban gyapjútakarót készítesz ki a vendégseregnek.

 

Milyen legyen a menyasszonyi csokor?

Bár elsőre valószínűleg úgy gondolnád, hogy kevesebb variációs lehetőséged van, mint azoknak, akik nyáron ülik a lagzit, az őszi csokrok is igen sokszínűek lehetnek (szó szerint is!

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői virágcsokrok kategóriában jelent meg.

Cimkék

őszi esküvői dekoráció narancs menyasszonyi csokor piros menyasszonyi csokor őszi menyasszonyi csokor
Wedding Factory