* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Ötletek téli esküvőhöz

Ötletek téli esküvőhöz

Korábbi cikkemben kitértem a téli esküvő előnyeire és a benne rejlő lehetőségekre. A tél a legromantikusabb évszak hosszú, összebújós estékkel, meleg italokkal, édességekkel és ünnepi hangulatával. Szeretnék pár ötletet adni azoknak, akik télre tervezik az esküvőjüket (illetve azoknak is, akik még csak fontolgatják) :)

Téli esküvő ifjú pár

Takarók minden mennyiségben

Nem csak a vendégeknek jó, ha egy vastag, meleg takaróba burkolózhatnak, hanem ilyen meghitt hangulatú képeket is lehet készíteni vele :)  A színét úgy válaszd ki, hogy passzoljon a menyasszonyi csokrodhoz és az esküvői dekorációhoz!

Téli esküvői asztaldísz

Téli hangulatú asztaldísz

Az asztaldíszt olyan egyszerű alapanyagokkal is évszakhoz illővé varázsolhatod, mint a tobozok, fahéj vagy pár fenyőgally. Ezek nem csupán jól mutatnak, de a meleg teremben hamar kellemes illatot varázsolnak.

Bögrés esküvői dekoráció

Bögrék a forró italoknak

Akár ültetőnek is nagyszerű ötlet, ha különböző stílusú bögréket használsz dekorációként. Szintén olcsón megvalósítható dekorációs ötlet.

Téli esküvői torta

Téli hangulatú esküvői torta

Természetesen az esküvői torta is tükrözheti az esküvő és az évszak hangulatát, a fehér alap ehető csillámmal vagy fagyasztott bogyós gyümölccsel például visszafogott, mégis mutatós megoldás.

Téli esküvői dekoráció díszekkel

Karácsonyi díszek

Ha szívesen kevernéd a Karácsony hangulatát az esküvői dekorációba, használhatsz karácsonyfa díszeket vagy akár egy feldíszített karácsonyfát is, ez csak az ízlésedtől és merészségedtől függ :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Klasszikus esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői dekoráció téli esküvő különleges esküvői dekoráció téli esküvői dekoráció téli asztali dekoráció fenyő asztali dekoráció
Wedding Factory