* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Légy romantikus, szexi, egyedi - üzeni Sophia Tolli legújabb kollekciója

Ha eddig azt gondoltátok, hogy egyedül Európában létezhet a “divat fővárosa”, Sophia Tolli ausztrál divattervező legújabb modelljei láttán megdől ez a tézis.. Sophia karrierje szinte mesébe illő, gyermekkorát varrónő nagynénje mellett töltötte, aki eleinte megengedte neki, hogy kiválassza kedvenc anyagait, később aztán aktívan bekapcsolód-hatott a kis műhely munkájába. Fiatalkori élményei megalapozták divat iránti szenvedélyét, így lett mára a világ egyik legsikeresebb és legismertebb tervezője.

Sophia Tolli menyasszonyi ruha Sophia Tolli menyasszonyi ruha Sophia Tolli menyasszonyi ruha

A tervezőnő kivételes tehetséggel ötvözi a luxus anyagokat, a taftot, szatént, csipkét és a különleges, elegáns megjelenést sugárzó részleteket. A karcsúság kihangsúlyozása minden kreációjánál meghatározó stílusjegy, fűzők, húzások és brossok kerülnek a ruhák derékrészére, így éri el a karcsú sziluettet. Elképesztő uszályokkal toldja meg a menyasszonyi ruhákat, szinte már Disney hercegnő hangulatom van. :)

Sophia Tolli menyasszonyi ruha Sophia Tolli menyasszonyi ruha Sophia Tolli menyasszonyi ruha

Sikerült órákat álmodoznom Sophia weboldalának böngészése közben, alig várom a nyári kollekciót, a hátsó kivágásokat, vékony vállpántokat és a rengeteg csipkét. Ha pedig azt hinnétek, hogy Magyarországon nehezen elérhetőek ezek a gyönyörűségek, akkor tudnotok kell, hogy jó pár kölcsönzőnél elérhetőek már a tehetséges tervezőnő alkotásai.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Menyasszonyi ruha kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői ruha menyasszonyi ruha csipkés menyasszonyi ruha taft menyasszonyi ruha szatén menyasszonyi ruha
Wedding Factory