* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Geometrikus minták modern esküvőhöz

Vannak olyan dekorációs elemek, amik egyértelműen modern stílust közvetítenek. Ilyenek a letisztult vonalak és az élénk színek is, de ami igazán vibrálóvá teszi a modern esküvői dekorációt, az a geometrikus minták használata. A geometrikus dekoráció az egyik legfrissebb, legfelkapottabb trend, még akkor is, ha az esküvő fő témája más, hiszen kiválóan társítható akár a vintage, a modern, minimalista, indusztriális vagy Art Deco stílusokkal is. a legnépszerűbb színtársítások az élénk színek mellett a fémes árnyalatok.

Háttér

Geometrikus esküvői dekoráció

A geometrikus elemek legegyszerűbb, kétségtelenül mutatós felhasználási módja, ha háttérként használjuk fel őket. Ez a letisztult, mégis csajos háttér elem a természetes sziklafallal mutat igazán lenyűgözően.

Geometrikus esküvői dekoráció

Nagyon hasonló (bár szerintem még mutatósabb :) ) kompozíció alkotható a Binpile építőelemeiből is, amikről már korábban is írtam. Az egyszerű, méhsejt alakú fa elemeket friss virágok és villanykörték egészítik ki.

Geometrikus esküvői dekoráció

A vidám, színes origami kockák elképesztően jól mutatnak a fényképen! A nagyszerűség néha a legegyszerűbb dolgokban rejlik :)

Asztaldísz

Az asztal dekorációban is megjelenhetnek a geometrikus elemek, akár üvegfalú geometrikus formákba ültetett szukkulensekként (lásd a II. Menyasszony Műhely dekorációját), papírból hajtogatott formákként, vagy gyertyatartóként, ültető kártyák tartójaként szolgáló geometrikus fém vázú alakzatokként is.

Geometrikus esküvői dekoráció

Az idei év másik slágere a zöld szín, amit a réz evőeszközök, réz foglalatú villanykörték és az asztaldíszt magába ölelő geometrikus forma is remekül kiegészít.

Geometrikus esküvői dekoráció

A vidám, színes hajtogatott geometrikus formák visszatükröződnek az asztalszámozás grafikájában is.

Geometrikus esküvői dekoráció

Apró, színes florárium is szolgálhat asztalközépként.

Geometrikus esküvői dekoráció

Ezen a modern esküvőn geometrikus réz alakzat egészíti ki az ültető kártyákat.

Lámpák és hangulatvilágítás

A fazettált alakzatba rejtett LED lámpák, villanykörték és gyertyák tökéletes megoldást jelentenek, ha modern esküvődhöz hangulatvilágítást szeretnél. Ezek a fényforrások mindenhol jól mutatnak; akár a mennyezetről lelógatva, az asztalokat díszítve, kül-és beltéren is.

Geometrikus esküvői dekoráció

A réz vázú lámpások különböző formákban, méretekben díszíthetik az esküvőt.

Geometrikus esküvői dekoráció

Igazi tündérországot varázsolnak az esküvőből ezek a fáról lelógatott óriási lámpások!

Egyéb ötletek

Geometrikus esküvői torta

Igazi mestermű ez a geometrikus elemekkel és friss zölddel kiegészített modern esküvői torta.

Geometrikus esküvői dekoráció

Geometrikus réz gyűrűtartó – lehet modern, de akár klasszikus esküvő kiegészítője is! A dobozka alját friss levendula virágok borítják.

Geometrikus menyasszonyi csokor

Csak hogy a menyasszonyi csokor se maradjon ki a válogatásból, íme, egy jól átgondolt, kifejezetten modern csokor zárásként friss, színes virágokból, geometrikus keretben :)

Képek forrása: weddingomania.com

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Modern esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

modern esküvői dekoráció geometrikus esküvői dekoráció modern menyasszonyi csokor
Wedding Factory