* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Modern, letisztult, minimalista: az indusztriális esküvő

Ha a legfrissebb külföldi trendeket nézzük, a vintage esküvők lassan leköszönnek, helyüket pedig az indusztriális esküvők veszik fel. Hatalmas terek, csupasz beton, tégla, fa, fém felületek, egyszerű, letisztult formák, minimalista design, ügyesen elhelyezett világítás… Elsőre nem tűnik tipikus esküvői témának, pedig megfelelő kiegészítéssel kifejezetten sokoldalú, modern stílus. Persze mint bármely témánál, itt is nagy hangsúlyt kapnak az esküvői dekoráció apró részletei, hiszen ezek „szelídítik meg” az elsőre ridegnek tűnő helyszíneket. Ismerd meg közelebbről és szeress bele a nálunk még ismeretlennek számító újdonságba :)

Hatalmas terek

Indusztriális esküvői dekoráció helyszín
Indusztriális esküvői dekoráció helyszín

Az indusztriális esküvők kedvelt helyszínei Magyarországon is jócskán előfordulnak: elhagyott gyárak, stúdiók, raktárak, melyek hatalmas belső tereikkel, nagy belmagasságukkal és óriási ablakaikkal ideális helyszínt biztosítanak egy esküvőhöz. A minimalista helyszín, a csupasz falak és padló kontrasztba helyezhető a kifejezetten romantikus, könnyed elemekkel: ilyen a csipke, a zöld, dús lombú növények, sőt, maga a menyasszony ruhája is.

Színek és formák

Indusztriális esküvői dekoráció apró részletek
Indusztriális esküvői dekoráció színek és formák

Az indusztriális esküvői dekorációnál az élénk, harsány színek helyett inkább a fehér, a fémes színek és a greenery kombinációit használjuk. Különböző formák, változatos alakzatok összehangolásával a végeredmény mégsem unalmas (sőt!).

Világítás

Indusztriális esküvői dekoráció hangulatvilágítással
Indusztriális esküvői dekoráció hangulatvilágítással

Az esküvői dekoráció egyik fő eleme a fény itt kulcsfontosságú. Bár az indusztriális helyszíneken a hatalmas ablakok általában sok természetes fényt engednek be, de a hideg színeket emellett érdemes különféle égősorokkal, gyertyákkal, meleg fényekkel ellensúlyozni. Választhatunk egészen különleges fényforrásokat is, mint például egy elegáns csillárt, vagy szabadtéri bisztrók hangulatát idéző villanykörte égősort.

Greenery

Indusztriális esküvői dekoráció greeneryvel
Indusztriális esküvői dekoráció greeneryvel

A greenery és az indusztriális stílus remek párt alkot: a hangulatvilágítás mellett a buja, friss zöld levelek töltik meg élettel a hatalmas területet.

Ha folyamatosan követed az új trendeket és nem rettensz vissza a modern, minimalista stílusoktól, akkor érdemes lehet számításba venned ezt az új irányzatot is. Egy biztos: mivel hazánkban még nem kapták fel, jó eséllyel egy igazán különleges, egyedülálló esküvőd lehet! :) Ami engem illet, imádnék egy hasonló esküvői dekoráción dolgozni, élettel megtölteni a hatalmas, ódon tereket :)

 

Képek forrása itt és itt.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Modern esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

minimál esküvői dekoráció modern esküvői dekoráció indusztriális esküvői dekoráció
Wedding Factory